Meny Stäng

Din Bonus - en genväg

5 minuter – är allt du behöver!

Ja, det tar faktiskt mindre än 5 minuter! Kanske bara 2-3 minuter, när du väl vet hur du ska göra för att kunna leva från ditt hjärta – på riktigt. När du gör det, då har du också tillgång till alla de verktyg du behöver för att kunna behålla din inre balans, även när det stormar runt omkring dig.

Men vi säger att 5 minuter är allt som behövs.

Då kan du göra din hjärtförankring riktigt långsamt, och ändå ha gott om tid innan du är uppe i 5 minuter.

Nu har du lärt dig att förankra ditt hjärta i Jorden och i Solen. Du vet också att det är denna hjärtförankring som är din nyckel för att komma in i ditt hjärta.

5 minuter är all som behövs
5 minuter om dan, är all som behövs för att leva från ditt hjärta – på riktigt

Du har förstått att du behöver göra din hjärtförankring varje dag, den låser upp ingången till ditt hjärta under ett dygn.

Hjärtmeditationen har du förhoppningsvis gjort några gånger nu. Och du har också lärt dig att känna igen, eller skapa tonen till ditt Stjärnrum.

Tonen till ditt Stjärnrum

Tonen till ditt Stjärnrum är oftast ljudet av Ohm i en väldigt hög tonart.

Om du inte kan höra din ton så tänker du den eller helt enkelt skapar den själv. Detta gör du så länge det behövs. Förr eller senare kommer du att höra den tonen som är Din.

Din "hiss"

Det är med hjälp av denna ton som du tar dig direkt till ditt Stjärnrum. Först gör du din Hjärtförankring och förankrar ditt hjärta i Jorden och i Solen. Sen andas du Prana 3 gånger till din fysiska kropp och därefter tänker du din ton. Du använder tonen som en “hiss” och låter den ta dig raka vägen ner till ditt Stjärnrum.

Dina utmaningar