Meny Stäng

Att leva från hjärtat - på riktigt

Den bästa hjälp du har, för att kunna leva utan rädslor, stress och oro, är ditt hjärta. När du är i ditt hjärta, då kan du inte känna rädslor eller oro eller någon annan negativ känsla. Istället blir det lättare att få lite distans till det som händer, hinna dra ett djupt andetag och tänka: "Hur kan jag göra istället?"

Det är ganska lätt att leva från hjärtat när allt är lugnt och harmoniskt, utmaningen ligger i att vara kvar i ditt hjärta även när livet “guppar” och går upp och ner.

Händelser vi inte kan påverka, andra människors handlande som vi inte kan göra något åt: Alla blir drabbade av livet ibland och då behöver vi all vår kunskap för att hantera situationerna på bästa sätt.

Det är när livet “guppar” som vi behöver en teknik för att kunna fortsätta leva från hjärtat. Det är därför du behöver lära dig hur du gör det – på riktigt!

En introduktion

Är det första gången du ska göra Hjärtmeditationen? Då ber jag dig att först titta på introduktionsvideon. Det finns en del detaljer i meditationen som är viktiga att få rätt på från början. När du vet hur det går till, kan du göra meditationen enkelt och få bra resultat av den direkt.

Hjärtmeditationen

Dina utmaningar