Meny Stäng

Dagens första tanke

Längtar du efter något nytt?
Känner du att det är tid för förändring?

Du är inte ensam!

Det är många som känner ett behov av någon form av förändring. Många börjar längta efter något men vet oftast inte riktigt vad det är som de vill ha.

Behovet kommer inifrån och det kan vara svårt att identifiera vad som ligger till grund för den här känslan. Eftersom det är svårt att identifiera så söker de flesta först efter lösningen utanför sig själva.

Tid för förändring? Shoppa för att känna välmående?
Shopping är ett sätt att söka välmående utanför sig själv

Kanske är det så att det inte fungerar i längden?

Att tillfredsställa det inre behovet av förändring med hjälp av shopping, eller med bekräftelse från andra, hjälper sällan eller aldrig på lång sikt.

Välj det sätt som känns rätt.

Gemensamt för de allra flesta tekniker är att du börjar inifrån dig själv, det är därför din kärlek till dig själv alltid är viktig. Det krävs en förvånande stor del kärlek till oss själva för att vi ska tillåta oss att förändras och må bra.

Dagens första tanke

Något alla kan börja med är att helt enkelt bli medveten om dagens första tanke.  Det du tänker på allra först när du vaknar sätter sin prägel på resten av dagen! Bestäm dig för att börja varje morgon med en tanke som du vill ska prägla Din dag. Låt det vara en enkel och okomplicerad tanke – krångla inte till det. Till exempel:

Tid för förändring? Din första tanke hjälper dig
Skapa det liv du vill ha

Idag är en bra dag!

Det räcker, det behöver inte vara svårare än så. Att vara medveten om din första tanke – att styra din tanke så den blir som Du vill – är den bästa starten på dagen som du kan få. Det gäller för dig som är nybörjare och det gäller för dig som har arbetat med dig själv i 30 år. Att medvetet börja dagen med en positiv tanke är viktigt för oss alla.

Dina utmaningar