Meny Stäng

Att känna glädje och tacksamhet

Att känna tacksamhet, glädje och att hjälpa andra

Tacksamhet

Det är ett fint ord, tacksamhet. Det är också en egenskap som hjälper oss att behålla en positiv syn på livet, och det är enkelt att åstadkomma. Det gäller bara att vara tacksam för det du har, och att låta bli att se det du inte har. Det finns alltid något i livet som du kan vända din blick mot, stort som smått. I dagar som dessa, då rädslor och oro lätt kan styra våra beslut och vårt mående, då är det oftast lätt att vara tacksam för det som är fint i vårt liv.

Välj att vara tacksam för de små tingen i din vardag. Mat som smakar bra, naturens skönhet, en bra bok. Någon som står dig nära - människa eller djur, de är alla lika viktiga i våra liv.

Känn glädje

Att kunna känna glädje i vardagen, hänger ofta ihop med tacksamheten. Det är lättare att behålla en positiv livssyn om vi medvetet ser till så det finns glädje i våra liv.

Vad är glädje för Dig?

Det kan vara olika saker, du vet bäst själv vad som gör dig glad - men... Du ska titta efter de saker i livet som inte kostar något. Det handlar inte om glädje i samband med en shoppingtur eller en resa, utan den glädjen du kan känna vilken tisdag eftermiddag som helst.

Har du svårt att känna glädje så få igång den med din kreativitet. Skapa något som du tycker är roligt att göra. Det spelar ingen roll vad det är, du kan skriva, måla, handarbeta eller baka - eller vad som helst. Gör det som gör Dig glad och gör det ofta!

Hjälp andra genom att dela med dig av din kärlek, glädje och din inre balans

Vi vet att rädsla föder rädsla, men lika sant är det att kärlek föder kärlek och glädje skapar mer glädje.

Vortexfält i rörelse. finns runt alla människor och runt hela Jorden. Du sprider Kärleksmeditationen med hjälp av Vortexfälten.

Att göra Kärleksmeditationen tar inte många minuter, det går fort att sprida den över hela Jorden. Vet om att varje gång du gör Kärleksmeditationen - då gör du skillnad!

När vi gör den tillsammans blir det ännu starkare - och vi kan göra det samtidigt bortom tid och rum.

Kärleksenergin följer vortexfälten tills den når Jorden runt. Vortexfält är ett energifält som finns runt alla människor och runt Jorden själv.

Var i ditt hjärta - helst i ditt Stjärnrum.

Bestäm dig för att du upplever hur vi alla upprepar Kärleksmeditationen samtidigt

- Känn, Upplev, Hör, Se - använd de sinnen du har men bestäm för dig för ATT det sker - då sker det också!

Upprepa tills du känner att hela Jorden är fylld av Kärlek.

Jag är Kärlek
Allt och Alla är Kärlek
Vi är Ett
Vi är Kärlek

 

Grattis! Du är i mål!

Du har gjort alla stegen i utmaningen och jag hoppas att du känner skillnad inom dig. Att kunna stanna kvar i en inre balans, särskilt när det är stormigt i omvärlden, är en utmaning, och det underlättar på alla sätt att vi har tillgång till enkla och effektiva verktyg i vår vardag.

Din Bonus är ett av dem!

När du använder din bonus - så tar det max 5 minuter per dag, för att du ska kunna behålla din inre balans och fortsätta må bra utan större ansträngning än så.

Dina utmaningar