Meny Stäng

Agneta Brännborn, Vittsjö

Helhetsterapeut
Lärare
Djurkommunikatör

Hej!

Jag har sen många år ett stort intresse för personlig utveckling och alternativa behandlingsmetoder. Att få hjälpa, lära ut, att ge verktyg och att se helheten i kropp och själ. Jag har sett hur detta leder till förståelse och insikt hur vi kan hjälpa oss själva och andra att må bättre.

Jag får utöva allt detta genom mina utbildningar på Soul & Heart Journey School där vi med kärlek, respekt, glädje och sekretess även har kontinuerliga kompetensdagar för att hålla vår kunskap uppdaterad.

Välkommen till mig!
// Agneta

Kontakt:

Tel. 0738-093499

Agneta Brännborn är lärare i:
Helhetshealing Grundutbildning Steg I, II och Steg III
Kanalisering Steg I
Regressionsteknik
Meditation och resan till ditt Hjärta

Kontakta Agneta här: