Meny Stäng

Anna Torsdotter, Stockholm

Helhetsterapeut

Mitt intresse för andlig och personlig utveckling har jag haft hela livet, men det var först på våren 1994 som jag gick min första healingkurs en Reiki och andra följde åren därefter fram till 2004. Men livet ville annat med mig än att jag skulle ta emot klienter. Så jag fokuserade på att ta hand om mig.  

2010 gick jag ytterligare en livsavgörande utbildning och blev sexsibilitycoach, som sådan ger jag kraftfulla behandlingar  för avslappning och njutning. Under 2016 har jag medvetet öppnat upp för min helande kraft igen. Med alla års erfarenheter kan jag nu erbjuda flera olika behandlingar där helhetsterapi är en. Mitt företag heter Njut i varje nytt nu! 

Välkommen med din bokning!
// Anna

Kontakt:
Hemsida
E-post,
Tel: 0709-203192

 


 Tillbaka till: ←Helhetsterapeuter   ←Lärare   ←Djurkommunikatörer