Meny Stäng

e-böcker att läsa och utvecklas med

Här hittar du e-böcker för självstudier som hjälper dig att finna din inre kunskap. 

Du kan läsa och ladda ner dem till din dator eller surfplatta om du vill det.

Böckerna är för självstudier, när du vill ha djupare förklaringar och utbildning så rekommenderar vi dej att kontakta någon av våra lärare som gärna hjälper dig vidare.


Aktivera din Merkaba

Jag har funnit konkreta tekniker för att nå ett Högre Medvetande och jag har förstått hur viktigt det är att lära ut dessa tekniker till så många som möjligt. Mitt mål är att alla ska ha en möjlighet att lära sig – eller minnas – hur man når ett Högre Medvetande. I boken “Aktivera din Merkaba och nå ett Högre Medvetande”  finns alla delar av Merkaba aktiveringen och hur du når ett Högre Medvetande.

Boken ger också förklaringar om vad ett Högre Medvetande är samt vad en Merkaba är och varför vi behöver denna kunskap nu. Denna bok är skapad för att hjälpa dig nå högre nivåer av ditt medvetande. Den visar dig en rak och tydlig väg att följa med hjälp av effektiva tekniker som ger dig all kunskap du behöver för att kunna nå den fjärde dimensionen – dit vi alla är på väg.

Författare: Susanne Jönsson

Medlemmar: Alla e-böcker ingår i ditt medlemskap
Ej medlem än? Köp e-boken på Bokon HÄR eller på AdLibris HÄR

Fem Steg – Släpp din oro

 Oro hamnade på andra plats, när jag frågade ett stort antal deltagare, vid vilka tillfällen är det svårt att stanna kvar i hjärtat? 

Att oroa sig är för många en vardag, oro över jobb, pengar, framtid, familjen eller vad det nu kan vara. Oro är en känsla som skapar direkt obalans inom dig, som du inte mår bra av. Det går att sluta oroa sig, du kan lära dig det ganska enkelt. Med tekniken du lär dig i boken kan du börja redan nu.
Författare: Susanne Jönsson
Medlemmar: Alla e-böcker ingår i ditt medlemskap
Ej medlem än? Köp e-boken på AdLibris HÄR

Mina Änglakort

Ibland känns det bra att få ett litet ord på vägen, en tanke som kan hjälpa till att förgylla dagen. Mina Änglakort fungerar så, dra ett kort och få ett ord, en tanke från Änglarna – just till Dig – Just Nu. Kanske blir det ett ord du behöver förankra i ditt liv eller en känsla som du glömt bort, dra ett kort och se vad änglarna vill att du ska tänka på just nu. Gör så här: Gå till innehållsförteckningen, välj ett Änglakort genom att klicka på det, då kommer du direkt till det Änglakort du valt.

Författare: Susanne Jönsson
Medlemmar: Alla e-böcker ingår i ditt medlemskap
Ej medlem än? Köp e-boken på AdLibris HÄR

 Fem steg till Rikedom

Jag har arbetat länge för att människor ska må bättre till både kropp och själ och något jag har insett är att de flestas ekonomi hänger ihop med hur de mår. Så när kropp och själ kan få må bättre är det tid att lära ut hur energiflöde i form av pengar eller andra saker fungerar.

Kanske borde detta vara grunden till inre växande, grundläggande är det i alla fall. Jag kan inte lära dig att handla med aktier eller göra smarta börsklipp men jag kan lära dig hur du arbetar MED energiflödet och drar nytta av det istället för att, som de flesta alltid gör, går på tvären MOT energin och därmed stoppa det naturliga energiflöde som finns i allt.
Vet om att det finns tillräckligt av allt i Universum, det räcker även till dig om du vill och önskar.
Författare: Susanne Jönsson
Medlemmar: Alla e-böcker ingår i ditt medlemskap
Ej medlem än? Köp e-boken på Bokon HÄR eller på AdLibris HÄR