Meny Stäng
Lev från ditt hjärta- Bra för din karriär

Din karriär går bättre när du lever från ditt hjärta

Det finns många fördelar med att leva från sitt hjärta och att ha en stark nivå av kärlek till sig själv, inte minst hjälper det dig i din karriär och du blir bättre på ditt jobb.

De flesta vill leva från hjärtat därför att det helt enkelt är det som känns bäst, för din egen skull men även för omgivningens skull. Problemet är att det är svårt att stanna kvar i hjärtat om du ”bara” använder en god intention. Det är när det stormar runt omkring dig som du vill kunna stå stadigt och fatta bra beslut även då.

Att lära sig hur det går till tar en stund, men när du väl lärt dig dessa tydliga och effektiva tekniker så behöver du bara 3–4 minuter om dagen för att få tillgång till den hjälp som finns inom dig själv.

1- Du fattar bättre beslut

När du har tillgång till ”din inre kompass” och lärt dig lyssna på den, då kan du alltid vara trygg i att du fattar snabba och rätt beslut. Att kunna fatta bra beslut, även “i stridens hetta”, är viktigt.

2- Du blir mer effektiv

När du litar helt på dig själv och på dina beslut, blir du mer effektiv. Även din självkänsla och ditt självförtroende stiger i takt med att du kan stanna kvar i din inre balans.

3- Du mår bättre och orkar mer

Välmående och inre balans blir en naturlig del i din vardag, även för den som arbetar hårt i ett tufft tempo.

4- Du har roligt på jobbet

Ja, det är viktigt att ha roligt på jobbet, att trivas både med sig själv och med sitt arbete. När du lever från ditt hjärta stannar du inte kvar i frustration eller irritation. Du väljer medvetet vad du vill lägga din energi på, och bryter enkelt när du är på väg in i en reaktion som du inte vill ha, just där och då.

5- Du blir bättre på att hantera stress

Just stresshantering och gränssättning är mycket enklare för den som har en hög nivå av kärlek till sig själv. Att sätta gränser och kunna ställa krav är viktiga egenskaper för de flesta som arbetar i ett högt tempo och med stor motivation.
En bonus är också att du inte oroar dig på samma sätt som tidigare. Du vet att du alltid gör så gott du kan och känner dig nöjd med det. Du jämför dig heller inte med dina kolleger, utan ser mer till att du är nöjd med din egen prestation. När du är nöjd med det du utför i ditt arbete, då är också de flesta väldigt nöjda med resultatet av det. 

Att kunna hantera stress är viktig. Det finns olika sätt att göra det på och det viktigaste är att du alltid har tillgång till effektiva verktyg som fungerar i stunden. På jobbet behöver du också kunna sätta gränser och säga nej när det behövs, inte det enklaste för de flesta av oss som gärna vill hjälpa till.


Starta din onlinekurs direkt

Direkt efter registreringen på kursen får du ett email med dina inloggningsuppgifter och du kan sätta igång.

Starta nu för endast 1499:-, få livstids tillgång till kursen.

Säker betalning med Klarna

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.


100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.