Meny Stäng

När du väljer att leva från hjärtat, då väljer du en livsväg – ett förhållningssätt i livet, men också ett mer kärleksfullt sätt mot Dig själv.

Livet blir inte alltid enklare men din livskvalité ökar. Du har lättare för att behålla ditt välmående och din inre balans. Kärleken till dig själv ökar och dina relationer blir mer harmoniska.

Det här är en onlinekurs som hjälper dig att leva från hjärtat, det är en livsväg – ett förhållningssätt i livet, men också ett mer kärleksfullt sätt mot Dig själv.

Livet blir inte alltid enklare men din livskvalité ökar. Du har lättare för att behålla ditt välmående och din inre balans. Kärleken till dig själv ökar och dina relationer blir mer harmoniska.

Att leva från hjärtat – på riktigt!

Det är ganska lätt att leva från sitt hjärta när allt är lugnt och harmoniskt, utmaningen ligger i att vara kvar i ditt hjärta även när livet “guppar” och går upp och ner.

Händelser vi inte kan påverka, andra människors handlande som vi inte kan göra något åt. Alla blir drabbade av livet ibland och då behöver vi all vår kunskap för att hantera situationerna på bästa sätt.

Det är när livet “guppar” som vi behöver en teknik för att kunna fortsätta leva från hjärtat. Det är därför du behöver lära dig hur du gör det – på riktigt!

Ingen människa är alltid i sitt hjärta! Alla trillar ur ibland!

Jag tror att det är viktigt att påminna sig om det, vi har alla så lätt för att anklaga oss själva och vara missnöjda. När du istället vet att alla trillar ur någon gång, då är det inte hela världen när eller om det händer dig.

Att leva från hjärtat gör livet lättare

Ja, när du väl har lärt dig hur du ska göra så kommer du snart att märka skillnad. Du blir gladare och mår bättre i ditt inre.

Det blir lättare för dig att undvika stress, irritationer och frustration. Om du hamnar i stress, frustration och liknande, då har du trillat ur hjärtat. När du kommer på det, är det bara för dig att ta snabbhissen ner och din reaktion släpper direkt.


Onlinekurs - så här fungerar det

I samma stund som du har registrerat dig på kursen, kommer det ett email med dina inloggningsuppgifter till vår onlineskola och du kan börja jobba direkt. Varje avsnitt innehåller olika videolektioner med övningar och undervisning, det finns också artiklar och arbetsböcker att arbeta djupare med och läsa. Dessa finns som PDF för nedladdning och/eller att skriva ut.


Starta din onlinekurs direkt

Direkt efter registreringen på kursen får du ett email med dina inloggningsuppgifter och du kan sätta igång.

Starta nu för endast 390:-, få livstids tillgång till kursen.

Alltid säker betalning med Klarna!

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.
100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.