Meny Stäng

Varmt välkommen till en enklare värld

Vad menar jag med det?
Jo, när du kan skydda dig från energi som du inte mår bra av - då blir ditt liv enklare och du mår bättre.

Att vara energikänslig kan vara en belastning men borde kännas som en gåva - lär dig hur du kan hantera det och må bra på samma gång.

Ditt liv blir bättre

När du kan skydda dig från energi som du inte mår bra av - då blir ditt liv enklare och du mår bättre. Fler och fler människor är energikänsliga, det innebär att de uppfattar och blir påverkade av andra människors energier.

Tillhör även du denna växande skara människor?

Behöver du ett energiskydd?
Ja, med stor sannolikhet gör du det.

Få reda på hur du kan använda din energikänslighet till något positivt och hur du mest effektivt aktiverar ditt energiskydd - en gång för alla.


Detta är en onlinekurs

Vi har öppet 24/7, du arbetar med din kurs när det passar dig bäst. Du använder din mobil, platta eller dator. Det krävs ingen teknisk färdighet från din sida, allt du behöver göra är att följa enkla instruktioner som att klicka, där det står ”klicka här”.

I samma stund som du har registrerat dig på kursen, kommer ett e-mail med dina inloggningsuppgifter till vår onlineskola och du kan börja direkt.

 

Starta nu för endast 390:-, få livstids tillgång till kursen.

Alltid säker betalning med Klarna!

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.


100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.