Meny Stäng

Finn din livsuppgift och din inre kunskap

I denna kurs får du svaren på vilken din livsuppgift är men också på mycket mer. Du får veta din livsläxa, som är minst lika viktig att förstå som din livsuppgift. Du får lära dig hur du får svar på alla frågor du någonsin har, svar som du alltid kan lita på. Det här är en kurs för Dig som vill arbeta med din inre kunskap och ditt högre medvetande.  

Du får tre kurser på samma gång!

 1. Att Leva från ditt hjärta Denna kurs är en förutsättning för att du ska kunna få din inre kunskap.
 2. Finn Din livsuppgift Här får du svar på frågorna om din livsuppgift, din livsläxa och väldigt mycket mer.
 3. BONUS! Onlinekursen För dig som är energikänslig Väldigt många är energikänsliga och har svårt att hantera det. Lär dig enkla tekniker som gör att du kan vara stolt över din energikänslighet och njuta av den.

I online kursen "Finn din Livsuppgift"

får du enkla och effektiva verktyg och lär dig tekniker att arbeta med. Du lär dig steg för steg i egen takt hur du ska göra.


Så har andra deltagare sagt

Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter.

"Jag har deltagit i distanskursen/webinaret Finn din livsuppgift. Det viktigaste jag bär med mig från denna kurs är att jag lärt mig leva från hjärtat! Det är dock en gedigen men lättillgänglig kurs där jag fått hjälp och verktyg för att bland mycket annat hitta min egen styrka, förankra mitt hjärta i jorden och solen, förstå vem jag är och var jag kommer ifrån, finna min livsläxa och min livsuppgift.

Att leva från hjärtat har påverkat inte bara mig utan även min familj och nära vänner. Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter. Det hjälper oss att leva i en trygg och harmonisk tillvaro. Jag är djupt tacksam för dessa lärdomar." // Åsa Bergquist

För mig personligen har det betytt att jag vet vad det är jag ska jobba med

"Onlinekursen som handlar om att finna sin livsuppgift var väldigt spännande. Jag fick här lite bättre koll på vad som får mig att "trilla ur hjärtat” och verktyg hur jag kan välja att tänka och agera istället.

Att finna sin livsuppgift var stort. Tänk att kunna få reda på detta på ett sådant enkelt ett. Känns härligt att veta sin livsuppgift! Det är något som jag tror många skulle ha glädje av att veta.

För mig personligen har det betytt att jag vet vad det är jag ska jobba med. Det har också gjort att jag känner att jag är på rätt väg i livet." // Rose-Marie Axelsson


Du kommer att få svar på frågorna:

 • Vad är min livsuppgift
 • Hur når jag dit?
 • Vem är jag - egentligen?
 • Var kommer jag ifrån?
 • Varför är jag här?

Du lär dig även

 • Hantera dina rädslor
 • Förstå din livsläxa
 • Lär dig arbeta med den
 • Leva från ditt hjärta - även i vardagen
 • Finna din kunskap inom dig
 • Lita på svaren du får i ditt hjärta

Starta din onlinekurs direkt

Direkt efter registreringen på kursen får du ett email med dina inloggningsuppgifter och du kan sätta igång.

Starta nu för endast 999:-, få livstids tillgång till kursen.

Säker betalning med Klarna

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.


100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.