Meny Stäng

Det här är en kurs för dig som verkligen vill kunna bryta dina mönster med stress och oro. Att lära sig leva utan stress och oro är bland det mest grundläggande vi behöver göra. Du får lära dig hur du ser på stress på ett annat sätt och hur du därmed kan stoppa det mönster som orsakar din stress och din oro.

Lev utan Stress och Oro

När du kan välja bort stressen, när du kan sluta att oroa dig för småsaker, då blir ditt liv enklare. Det blir lättare för dig att må bra och att lägga din energi på det som ger dig glädje och positiv energi istället.

Tre onlinekurser ingår!

  1. Lev utan stress och Oro
  2. Din inre balans
  3. Välmående för kropp och själ

Så har andra deltagare sagt

Numera kan jag hantera min ångest

"Det är en härlig känsla när man upptäcker att den rädsla man burit på har släppt!  Det ger en mycket energi! Numera kan jag hantera min ångest och har redskapen att hantera mina rädslor. All den energi jag lagt på detta kan jag numera lägga på det som är viktigast i mitt liv istället." // Helena Rosander

Detta verktyg kommer jag ha med mig för all framtid

"Att jag fått tillgång till min mentala "handbroms" och att jag ofta använder Vill jag, kan jag, orkar jag. Det har varit väldigt effektivt att ställa denna fråga vid ett flertal tillfällen under dessa kursveckor. Detta verktyg kommer jag ha med mig för all framtid.

– Positivt är att man kan gå in igen om det är någon del av kursen som man behöver jobba med igen. Kursen är ett bra verktyg och jag känner att jag varmt kommer rekommendera den till både mina klienter och andra som känner att stressen håller på att ta över i deras liv. "//Rose-Marie Axelsson


Onlinekurs - så här fungerar det

I samma stund som du har registrerat dig på kursen, kommer det ett email med dina inloggningsuppgifter till vår onlineskola och du kan börja jobba direkt. Varje avsnitt innehåller olika videolektioner med övningar och undervisning, det finns också artiklar och arbetsböcker att arbeta djupare med och läsa. Dessa finns som PDF för nedladdning och/eller att skriva ut.


Starta din onlinekurs direkt

Direkt efter registreringen på kursen får du ett email med dina inloggningsuppgifter och du kan sätta igång.

Starta nu för endast 999:-, få livstids tillgång till kursen.

Alltid säker betalning med Klarna!

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.
100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.