Meny Stäng
Välmående och livskvalité

Välmående och livskvalité i vardagen handlar om balans – inte krav. Det handlar om att ta hand om ditt inre och lyssna på dina behov för kropp och själ. Kropp och själ påverkar varandra och hur du hanterar dig själv påverkar alla delar av dig.

Kropp och själ påverkar varandra

Om du till exempel aldrig blir nöjd med dig själv. Om du alltid är självkritisk och både talar och tänker illa om dig själv. Förr eller senare kommer snart din kropp att börja protestera.

På samma sätt är det om du inte tar hand om din kropp. Din kropp behöver din omsorg på det sätt som den mår bra av. Då kommer du snart att börja känna dig ledsen och missnöjd.

Välmående och livskvalité handlar om balans – inte krav

Allt handlar om balans. Att ta hand om ditt inre för att du vet att du är värd det. Likväl som du tar hand om din kropp av samma skäl.

Det handlar aldrig om att skapa skuldkänslor, för då är du där igen. Då blir du självkritisk och ställer onödigt höga krav på dig själv. Det handlar om att ta hand om Dig på ett bra sätt och på ett sätt som du kan hantera.

Det hjälper inte att tycka att vi ska meditera två timmar varje dag. Att vi ska jogga en mil och sen bara äta supernyttig hemlagad mat. Vem har tid och möjlighet att göra så? Inte jag och ingen jag känner iallafall…

Nej, det handlar om att göra det Du kan, det som passar just Dig. Det som du trivs med och som du kan få att fungera i ditt liv.

Ta ett steg i taget och gör det med massor av kärlek till dig själv.


Starta din onlinekurs direkt

Direkt efter registreringen på kursen får du ett email med dina inloggningsuppgifter och du kan sätta igång.

Starta nu för endast 390:-, få livstids tillgång till kursen.

Säker betalning med Klarna

Personlig support

Susanne Jönsson - Soul & Heart Journey School

Om du har några frågor…

… om hur det fungerar med att vara med i Soul & Heart Journey School, eller hur det fungerar med onlinekurser, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder alltid personlig support till alla som arbetar med våra kurser.


100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

100 % helt-nöjd Garanti

Vi är väldigt stolta och nöjda med våra onlineutbildningar, men vi vet också att de kanske inte passar alla. Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.