Meny Stäng

För dig som vill mer… Medlemsutbildning för endast 99:-/månaden (ord. 199:-/mån)

erbjudandet upphör den 1 juni

Vi vill ge fler en möjlighet att påverka sitt mående

I dessa tider vi lever i, är ditt inre mående viktigare än någonsin. Det är din inre balans som hjälper dig att hålla dig lugn och känna dig trygg, även när det händer så mycket runtomkring dig som du inte kan kontrollera eller påverka.

Ta del av livesända lektioner varje vecka.
Susanne sänder live i vår FB grupp, som enbart är för medlemmar. Här får du aktuell undervisning, tips och nya fördjupande övningar varje vecka.

Inre balans, stresshantering, självkänsla, ökad medvetenhet, meditation och mycket mer. Det här är tekniker och kunskap som du med fördel lär dig online, och här hos oss får du dessutom alltid hjälp, direkt från mig.

För att ge fler en möjlighet att delta i vår stora onlineutbildning, där du får tillgång till våra bästa onlinekurser i ett paket (värde 3500:-), så sänker vi medlemsavgiften rejält under en begränsad tid.

Soul Heart medlemsutbildning med livesända lektioner och våra bästa onlinekurser (värde 3500:-) i ett paket.

Du får…

  • Livesända lektioner och meditationer varje vecka i vår FB grupp “SoulHeart Medlemmar”

... och onlinekurser i 7 steg för personlig utveckling:

  • Steg 1 – Få tillgång till medlemsmaterialet, FB gruppen och mycket mer
  • Steg 2 – Dina bonusar, med extra material och nya specialkurser varje månad
  • Steg 3 – Onlinekurs: Din inre balans
  • Steg 4 – Onlinekurs: Att leva från hjärtat
  • Steg 5 – Onlinekurs: Hantera stress och oro
  • Steg 6 – Onlinekurs: Välmående för kropp och själ
  • Steg 7 – Onlinekurs: Inre kunskap – Finn din livsuppgift och Hantera din energikänslighet

Passa på före den 1 juni

I medlemsutbildningen har vi under de senaste månaderna haft ett lägre pris per månad - allt för att hjälpa så många som möjligt att hantera den påfrestande tid vi har gått igenom.

Ordinarie kostnad är 199:- i månaden, men just nu kan du gå med för endast 99:- i månaden. Detta gäller fram till den 1:e juni, sen är det tid att gå tillbaka till ordinarie pris igen.

Vi återgår till ordinarie pris om...

 

Månadsbetalning

Varför ska man bli medlem?

Som medlem får du tillgång till våra bästa onlinekurser - i ett paket!
(Värde 3500:-)

Ta del av livesända lektioner varje vecka.
Jag sänder live i vår FB grupp, som enbart är för medlemmar. Här får du aktuell undervisning, tips och nya fördjupande övningar varje vecka.

Utöver det, får du tillgång till en mängd fördelar som enbart är till för våra medlemmar. Vi har bland annat en sluten FB-grupp, medlemsbrev och en mängd andra bonusar.

Du får nya specialkurser varje månad, samtliga e-böcker som jag har publicerat, ett stort antal artiklar från vår Må Bra-skola och mycket mycket mer. Som medlem har du dessutom alltid personlig support, direkt från mig.

Varför gör vi detta för våra medlemmar?

För oss är Du viktig! Vi vet att alla som har en önskan att utvecklas, att lära sig mer och att må bra till kropp och själ, får en stor hjälp av våra kurser. Vi har haft långt mer än 10 000 deltagare på våra utbildningar genom åren, och vi vet att våra tekniker fungerar.

Alla är värda att må bra och värda att kunna använda alla de fantastiska egenskaper som finns inom oss alla - och allt detta är Du också värd!

Vi vet också att ibland har livet en tendens att "komma emellan" och vi faller tillbaka i gamla mönster. Då är det bra att få en påminnelse och att kunna få stöttning och hjälp av andra som gör samma sak.

Som medlem i Soul and Heart Journey School, ska du få all hjälp du behöver för att nå dit du önskar. Ju fler vi är som gör detta tillsammans, desto större nytta gör vi för alla. Tillsammans gör vi skillnad - för oss själva och för alla andra på samma gång!

Varmt välkommen till vår gemenskap!

// Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School

 


100 % helt nöjd-Garanti

100% nöjd Soul Heart Medlemsgarant

Vi är väldigt stolta och nöjda med vår medlemsutbildning, men vi vet också att den kanske inte passar alla.

Därför är det självklart för oss att lova dig 100 % garanti och hela din avgift tillbaka om du inte är nöjd. Meddela oss inom 15 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka.

Är du månadsmedlem kan du givetvis avsluta ditt medlemskap när du vill utan någon uppsägningstid.