Meny Stäng

Det finns så många vägar till kunskapen som finns inom var och en. Vi säger inte att vår skola är den enda skolan. Det finns mycket att välja på och det finns en väg för dig att hitta. Vi tror att det är viktigt att lyssna med ditt hjärta och lita på känslan du får. Är Soul and Heart Journey School för dig eller inte – du bestämmer själv.


Känner du att du behöver hjälp att hantera stress? Vill du få bättre självkänsla och självförtroende? Vill du ha mer livskvalité?

Det kan vi hjälpa till med.
Genom att arbeta med materialet i skolan lär du dig att hantera dina känslor, rädslor och brist på egentid på ett annat sätt. Väljer du att prova våra onlinekurser får du ganska snabbt en djupare kunskap om hur du kan göra istället.


Vill du utföra ritualer och långa ceremonier för att finna din inre kunskap?

Det vill inte vi.
Vi tror på enkelhet och tydlighet. Våra tekniker bygger på kunskap som kan förmedlas på ett rakt, tryggt och enkelt sätt.


Tror du på att du måste använda olika kraftsymboler eller liknande för att du ska kunna arbeta med din kunskap?

Så gör inte vi.
Vi tror på att alla människor har allt vi behöver inom oss, inte utanför oss.


Tror du på att andra har mer kunskap om dig och om vilka val som är bäst för dig i ditt liv?

Det tror inte vi.
Vi tror på att istället lära var och en hur de själva kan finna sin egen inre kunskap OCH att lära sig lita på den. Att lära sig lyssna på och lita på de svar som alltid kommer inifrån.


Vill du lära dig att själv finna din inre kunskap och hur du använder den?

Vi vet att du kan.
Vi har många olika nivåer att lära ut på, allt för den som är ren nybörjare till den som arbetat med sig själv på olika sätt under många år.


Tycker du att det är viktigt att hålla på traditionerna och att utföra holistiskt arbete på samma sätt som du alltid gjort?

Vi tror såklart på att det är viktigt att respektera olika traditioner men vi tror framförallt på att alla de energitekniker vi använder hela tiden måste vara i balans med Jordens frekvens. Eftersom Jordens frekvens ändras måste vi ändra vårt arbete efterhand som det behövs.

Vi lever i en frekvens på Jorden som ALDRIG tidigare förkommit här, frekvensen höjs dessutom fortfarande hela tiden. Det innebär att framförallt olika healingtekniker och chakrabalanseringstekniker måste vara uppdaterade för att vara effektiva utan att bli skadliga för klienten. I många fall är tekniker som vi använde för 10-20 år sedan för skarpa i frekvens idag och kan därmed vara skadliga för människans energisystem. Ofta är dessutom healern själv mycket starkare och mer kraftfull idag än för bara 5 år sedan, det gör att behovet av kunskap och klokskap är mycket högre idag än tidigare.

Ibland är dagens elever mycket starkare och mer kraftfulla, än vad den lärare var, som en gång för många år sen tog fram de olika healingteknikerna. Det gör att tekniken i sig är anpassad efter en nivå av frekvens och styrka som inte längre är aktuell. Även det gör att energiarbetet kan bli skadligt för klienten om inte eleven lär sig att kompensera frekvensen i sitt arbete.

Kombinationen av skarpa frekvenser och en kraftfull healer kan vara väldigt bra men kan också vara väldigt dåligt, allt beror på hur teknikerna används och hur personen har fått lära sig att hantera förändringarna som sker.


Tycker du att du har rätt att skicka healing till olika personer när det passar dig? eller “läsa av” personer när du har lust?

Aldrig hos oss!
En grundregel i vår skola är att vi ALLTID har tillåtelse till allt vi gör. Vi använder aldrig vår kunskap i smyg – bara för att vi kan. Vi måste ha klokskap nog att fråga först eller att helt enkelt låta bli om det inte går att fråga.

Vi visar alltid respekt för människans fria vilja och inser att ingen har rätt att välja åt någon annan, ingen kan veta hur en annan person vill lösa sina problem. Därför måste vi alltid fråga, med ord, innan vi hjälper till på alla de olika sätt som vi kan.


Vill du gå till en terapeut eller lärare, uppleva, lära dig, läkas och sedan gå hem och göra som du alltid gjort?

Du påverkar själv!
Vi vet att så länge en elev eller klient är hos oss är det vårt ansvar att göra så gott vi kan och hjälpa till på det sätt som behövs. Vi vet också att när elever eller klienten har gått hem är det deras eget ansvar att fortsätta med de övningar, läxor, träningar eller förändringar som vi kommit överens om.

Att ha ett eget ansvar i din egen läkningsprocess och i din egen utvecklingsprocess är viktigt, det är då du förstår att DU kan förändra ditt liv – Om du väljer det. Ingen kan göra det åt dig, det är ditt arbete och ditt ansvar. Vi hjälper till och visar vägen, vi är ett verktyg i din verktygslåda – du väljer hur och om du vill använda vår kunskap.

Vi hjälper gärna till men du måste göra din del för att det ska bli riktigt bra.


Vill du finna balans, harmoni och mer glädje – även i vardagen samt inser att du behöver arbeta en del för att förändra ditt liv till det bättre?

Vi hjälper och stöttar dig så gott vi kan – i ditt växande.
Vi kan erbjuda olika sätt att lära dig att finna din inre kunskap, lära dig att lita på dig – på din inre vägledning – samt visa dig vilka alternativ som du kan välja att använda och hjälpa dig att finna den väg som är bäst för dig.


Känner du att våra tankar stämmer med hur du vill ha det?
Då är Du Varmt Välkommen till Oss♥