Meny Stäng
Helhetsterapeut

Helhetsterapeut

Som Helhetsterapeut kommer du att kunna hjälpa klienter både till kropp och själ. Utbildningen ger dig ett helhetsperspektiv av olika läkningsprocesser och hur de påverkar varandra.

Du kommer att kunna lokalisera olika typer av problem, blockeringar och sjukdomar i en klients kropp. Du kommer också att lära dig hur du tar bort de blockeringar som finns, och hur du påverkar klientens egen läkningsförmåga. I våra behandlingar är du alltid medveten om vad du gör, och varför du gör det. Du lär dig kombinera olika behandlingstekniker, allt för att klientens läkningsprocess ska bli så effektiv som möjligt.

Du utvecklas både personligt och som terapeut
Här handlar det om att se till hela människan, kropp och själ, inifrån och ut. Att lära sig använda denna teknik och samtidigt utvecklas som terapeut och vara i balans under hela processen. Du får lära dig avancerade behandlingstekniker som hjälper dig att arbeta djupare och mer kraftfullt med klienter.

Denna utbildning vänder sig till dig som seriöst vill utveckla din healingkunskap och känner att du är klar med den nivå du arbetar med nu.

Som Helhetsterapeut ska du uppvisa god kunskap och god erfarenhet i arbete med klient. Du får en gedigen och bred utbildning som grund, både för din egen skull och för ditt arbete.

Kursen är under fyra utbildningstillfällen, med ca fyra veckors mellanrum.
Torsdag – fredag, 10-17 varje gång. 6-8 elever på denna kurs.
Pris: 2500:- per utbildningstillfälle

Följande grundutbildningar krävs.

 • Helhetshealing grundutbildning Del I, II, III eller motsvarande
 • Kanalisering Steg I
 • Kanalisering Steg II (en rekommendation, ej ett krav)
 • Regressionsutbildning

Två vägar till att bli Helhetsterapeut:

 1. Du kan gå samtliga grundutbildningar i din egen takt, hos olika lärare i HelhetsCentrum. Vi håller dessa kurser på många orter i landet. Därefter går du Helhetsterapeututbildningen för Susanne Jönsson.
  Hitta dina grundkurser här
 2. Du kan välja att gå vår Ettåriga Specialutbildning med inriktning Helhetsterapeut. Denna utbildning omfattar 12 separata kurstillfällen och här ingår samtliga grundkurser inför terapeututbildningen, Högre Medvetande och aktivering av din Merkaba, personlig vägledning med personliga mål, samt Helhetsterapeututbildningen. Lärare på hela Specialutbildningen är Susanne Jönsson.
  Läs mer här

 


Det räcker inte att gå utbildningen

För att få använda titeln Helhetsterapeut gäller sen följande:

Efter avslutad utbildning skall 30 klientbehandlingar utföras och diskuteras med läraren samt alla övriga utbildningskrav skall vara slutförda. När detta är klart och godkänt utdelas diplom där innehavaren har rätt att kalla sig Helhetsterapeut.

Du kan också bli Helhetsterapeut för människor och djur:

 • Samma grundkrav som ovan, dessutom tillkommer följande
 • Djurkommunikation Steg I, II
 • Djurhealing
 • Fallbeskrivningar av 10 behandlingar/samtal som diskuteras med läraren före diplomering

Fortsättningskurser för Helhetsterapeuter

Helhetsterapeut Del II – Avancerade healingtekniker

Detta är en fördjupningskurs för Helhetsterapeuter. Nu arbetar vi djupare med mer avancerade healingtekniker. Vi lägger till fler tekniker som ökar effektiviteten i behandlingarna.
Pris: 2800:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här


Helhetsterapeut Del III – Avancerade healingtekniker

Här är det tid att lägga in nästa nivå av kunskap: Att använda Helhetshealingen i kombination med medvetandet. Vi höjer också kunskapsnivån när det gäller samtalen, hur terapeuterna för mer effektiva samtal med klienterna.
Pris: 2800:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här


Helhetsterapeut Del IV och del V – Världarna möts

I Helhetsterapeut Del IV och V går vi in i djupare processer.  Du får bland annat lära dig mer om Theta behandlingar, DNA-strukturen, cellföryngringsprocesser och hur du jobbar med en klient i hjärtats rum. På denna kurs tränar vi även fysiska behandlingar för att sätta teknikerna på ett säkert sätt.
Från och med denna nivå måste du även ha gått Högre Medvetande Del 5.
Pris: 2800:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här


NY! Helhetsterapeut Del VI – Djupare processer

I denna kurs får du bland annat lära dig mer om behandlingar för postcovid och hur vi rensar olika typer av biverkningar i en klients kropp. Vi jobbar också med olika maskulina problemområde, avvikande frekvenser i organ, Soul Retrieval och mycket mer.
Pris: 2800:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här


Kompetensdagar för Helhetsterapeuter

Aktiva Helhetsterapeuter kommer regelbundet på kompetensdagar för att hålla sin kunskap uppdaterad och aktuell.
Pris: 1000:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här


Kompetensdagar för Lärare

Aktiva Lärare kommer, minst 1 gång per år, på kompetensdagar för att hålla sin kunskap uppdaterad och aktuell.
Pris: 1000:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs här