Meny Stäng

Jonna Skog, Vittsjö

Helhetsterapeut
Lärare

Välkommen till mig på Jonnas andrum i Vittsjö! Jag är helhetsterapeut sedan 2014 och har erfarenhet av samtalsterapi som kurator sedan några år tidigare. Att arbeta enbart med samtal som verktyg har för mig känts otillräckligt.

Genom helhetshealing har jag fått uppleva glädjen i att på ett djupare plan kunna hjälpa människor till balans och ökat välmående i både kropp, sinne och själ. Som komplement använder jag mig ibland av mindfulness och övningar i självmedkänsla. Det går också bra att komma till mig enbart för mindfulness om så önskas.

Oavsett om du har ett specifikt önskemål med din behandling, eller om du känner att du är allmänt i obalans, är du mycket välkommen till mig. Jag delar med glädje och tacksamhet med mig av min kunskap till dig!

Jag är förutom helhetsterapeut även lärare i Meditation och resan till ditt Hjärta. I kursen lär du dig att varje dag, varje ögonblick, leva ditt liv från ditt hjärta. Att ha möjlighet till det tycker jag är helt fantastiskt och det har förenklat mitt liv och ökat mitt välmående på många olika plan.

På distans erbjuder jag:

Helhetshealing, mindfulness + meditation via livesändning (enskild och i grupp, även utomhus - deltagarna deltar utomhus från där de befinner sig), samtalsstöd, rådgivning stresshantering, rådgivning sömn.

”Du själv, liksom alla andra i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet.”
// Buddha

Med värme,

Jonna

Kontakt:

Hemsida
Tel. 076-104 34 40

Lärare i Meditation och resan till ditt Hjärta

Kontakta Jonna här: