Meny Stäng

Djurkommunikation

Att kommunicera med djur har förgyllt mångas liv, djuren är raka och enkla och fyllda med oändligt tålamod för oss. Djuren har mycket att lära oss, bara vi lyssnar.

På våra djurkurser är de viktigaste lärarna du möter, våra djur. Våra djurlärare ser det som sin främsta uppgift att bygga broar av förståelse mellan människa och djur. Med hjälp av deras klokhet och önskan att hjälpa dig förstå, kommer du att steg för steg lära dig att lyssna.

Vår uppgift är att hjälpa djuren och deras ägare att förstå varandra bättre.


Djurkommunikation Steg I

Denna kurs är för nybörjare, ingen förkunskap krävs. Här får eleverna lära sig grundtekniken för djurkommunikation. Vi lägger ner mycket tid på att träna kommunikationer samt att följa upp dem efteråt. Detta för att eleverna ska känna sig så säkra som möjligt och för att de ska kunna fortsätta träna hemma.
Pris: 3000:-
Hitta din kurs här

Djurkommunikation Steg II

Denna kurs är för de som vill utveckla sin förmåga som djurkommunikatör ytterligare. Vi tränar på att fördjupa kommunikationerna så att vi kan hjälpa framtida klienter på ett bra och effektivt sätt.
Förkunskap: Djurkommunikation Steg I
Pris: 3000:-
Hitta din kurs här

Djurhealing

Här lär sig eleverna att kombinera djurkommunikation med healing. Att ge healing till djur är väldigt speciellt och skiljer sig markant mot att behandla människor. Efter denna kurs brukar eleverna känna att de har en bra helhetsbehandling att erbjuda sina klienter och deras djur.
Förkunskap: Djurkommunikation Steg I samt  Helhetshealing Grundkurs Del I och Del II
Pris 3000:-
Hitta din kurs här

Specialkurs. Djurkommunikation och Djurhealing

En specialkurs i djurkommunikation och djurhealing för Helhetsterapeuter. På denna kurs är tempot lite högre än normalt.
Förkunskap: Helhetsterapeut
Pris: 3500:-
Hitta din kurs här