Meny Stäng

Vad är Helhetshealing?

Den stora skillnaden mellan Helhetshealing och andra healingtekniker är att här får du lära dig att använda din egen kraft och styrka. Du lär dig utföra behandlingarna med kunskap, i balans, säkerhet och trygghet.

Du kommer att lära dig att lokalisera blockeringar och ta bort dem. Du kommer att veta vad du ska göra i en behandling, varför du ska göra det och hur du ska utföra det.

– Allt för att healingbehandlingarna ska vara effektiva för klienten. 

Alla kan lära sig healing på nybörjarnivå. Gå gärna en utbildning för din egen skull, du kan inledningsvis hjälpa dig själv och din familj. Vill du sen gå vidare och kanske hjälpa andra har vi olika fortsättningskurser som tar dig till den nivån som är bra för dig.

Helhetshealing är en effektiv och kraftfull healingteknik både för nybörjare och för den som vill bli terapeut och hjälpa andra på en djupare nivå.


Helhetshealing
– grundutbildning del I för nybörjare

Här får du lära dig grunderna inom healing, hur en behandling går till, etiken i vårt arbete samt vad som är viktigt att tänka på. Helhetshealingen aktiveras i eleverna och vi tränar behandlingar under kursen. Syftet är att lägga en stabil och trygg grund för varje elevs personliga utveckling. Helhetshealing är en enkel och effektiv healingteknik som de flesta kan lära sig, en mycket bra grund för vidareutveckling.
Pris: 2500:-
Hitta din kurs här


Helhetshealing
– grundutbildning del II, Distanshealing

Fördjupar dina kunskaper inom Helhetshealing och lär dig distanshealing. Fortsättningskurs för dig som har grundkurs del I.
Pris: 2800:-
Hitta din kurs här


Helhetshealing
– grundutbildning del III

Fördjupande healingutbildning, direkt förberedande inför terapeututbildningen.
Pris: 2800:-
Hitta din kurs här


Helhetsterapeututbildning

Läs mer här >>