Meny Stäng

Högre Medvetande – mer kunskap

En högre medvetenhet innebär att du kan nå högre nivåer av kunskap som kommer inifrån dig själv, närmare bestämt från ditt hjärta.

För att du ska kunna nå de högre nivåerna av kunskap behöver din Merkaba bli aktiverad.

Det ger kunskap, insikt och förståelse för alla nivåer som finns inom dig och utanför. Det är en förståelse för hur allt hänger ihop och påverkar varandra på djupet och på ytan, förmågan att se de små detaljerna utan att förlora helheten.

Allt har en mening och en anledning, och vi är alla lika viktiga i alla sammanhang. När vårt medvetande expanderar, ökar även den mänskliga intelligensen och nya delar av hjärnan aktiveras.

Vissa människor använder sina nya kunskaper för forskning eller utveckling av ny teknik, andra använder det intuitivt till att utforska mer inom sig själva och att hjälpa och stödja andra. 


Aktivera din Merkaba i Högre Medvetande Del I och Del II

Att aktivera din levande Merkaba. Din Merkaba är en del av din ljuskropp som varit inaktiv i mer än 26 000 år. Vi lever nu i den tid där vi åter kan aktivera den – en gång för hela resten av din tid. Det är alla människors rättighet att aktivera sin Merkaba.

En aktiverad Merkaba är också en förutsättning för att kunna nå högre nivåer av medvetande och kunskap. Allt levande har en Merkaba, nu är det på tiden att människan återfår sin!

Att kunna Skapa det liv du önskar. Att skapa från ditt hjärta är idag en förutsättning för att du ska skapa din önskan på ett sätt som inte orsakar motsatsen till det du önskar. Allt för många skapar sina önskningar från sina tankar och därmed från sin hjärna. Allt du skapar från hjärnan skapar samtidigt motsatsen. När du skapar från ditt hjärta på rätt sätt är du väldigt effektiv och ofta kommer resultaten på ett sätt du aldrig kunnat ens fantisera om.

Denna kurs går igenom Högre Medvetande Del I och Del II vid samma tillfälle.
Pris: 2700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR


Högre Medvetande Del III och IV

Nu är det tid att fullt ut aktivera din Omegasfär och att fördjupa kontakten med din inre kunskap. Här arbetar vi med en helt ny nivå av medvetande, en ny nivå som blivit tillgänglig på Jorden så sent som 2015 och 2017. Denna nivå av utbildning är endast till för dem som verkligen vill nå en högre förståelse för sitt medvetande och utveckla sin kunskap på ett djupare plan.

Nya nivåer av ljuskroppen aktiveras och eleverna lär sig använda sin ljuskropp medvetet.
Detta gör du för din egen skull, men i takt med att ditt medvetande expanderar, så hjälper du fler att lättare nå nästa nivå av sitt medvetande.
Pris: 2700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR


Högre Medvetande Del V

Världarna möts, i denna kurs kommer du att lära dig expandera ditt medvetande till nya nivåer och du kommer i direktkontakt med din skapelseprocess som blir starkare och snabbare.

Kursen är under en dag och hålls i samband med Helhetshealing Del IV

Du får möjlighet att nå nya nivåer i medvetandet och du lär dig hantera din inre kunskap på ett djupare plan.

Detta gör du för din egen skull, men i takt med att ditt medvetande expanderar, så hjälper du fler att lättare nå nästa nivå av sitt medvetande.
En dag: Pris: 1700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR


Högre Medvetande Del VI: Kunskapens Kammare

I ditt hjärtas första rum finner du alla kunskap om Dig och om din egen historia, här har du arbetet länge. I HM VI är det tid för dig att få tillträde till Kunskapens Kammare, här får du tillgång till kunskap från hela universum att utforska.
Pris: 2700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR


Högre Medvetande Del VII: Att leva din kunskap

Att nå den 7:e nivån av medvetande är stort och än så länge ganska unikt. Här tar vi nya steg mot ett enhetsmedvetande, och vi fördjupar den kunskap som behövs för att kunna nå denna nivå. Du får nya verktyg och hjälpmedel för att kunna använda din kunskap varje dag, för att gå bortom polariteten och stanna kvar i ett enhetsmedvetande även i din vardag.

Pris: 2700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR


Högre Medvetande Del VIII: Balans mellan det maskulina och det feminina

Den 8:e nivån av medvetande handlar om att få in mer av den maskulina energin i medvetande arbetet. Det handlar givetvis inte om kön, utan det handlar om att medvetandegöra och förstå skillnaden mellan den maskulina och den feminina energin. Vi lär oss hur vi arbetar med de olika energierna, därmed expanderar i medvetande när vi använder dem båda medvetet och i balans.

Pris: 2700:-
Lärare: Susanne Jönsson
Hitta din kurs HÄR