Meny Stäng

Kanalisering och Mediala möten

 Kanalisering och medialitet är enklast att beskriva som “tillgång till informationskanalen”. Mediala möten handlar om att kunna ställa in sig på denna frekvens eller kanal ungefär på samma sätt som du ställer in en radiokanal. På denna frekvens finns all information tillgänglig och det är enkelt att kontakta guider och rådgivare här. Frågor kan få svar från ett högre perspektiv och ibland blir livet lite enklare när du vet att du inte är ensam.

På dessa kurser talar vi mycket om etik och gränssättning, för mig är det viktigt att lära ut kanalisering på ett etiskt och tryggt sätt. Idag är det oftast enkelt att lära en elev att kanalisera, det är många som gör det spontant numera. Svårigheten ligger istället i att lära ut att inte göra det vid fel tillfällen och varför det är viktigt. Att respektera både denna och nästa sida och göra det på ett sätt som är tryggt och säkert för alla.


Kanalisering Steg I Kontakta Din egen Guide

Denna kurs är för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Här lär du dig tekniken för att få kontakt med dina egna guider och vägledare. Vi pratar mycket om etiken i det vi gör samt var, hur och varför vi sätter gränser i kontakten med andra sidan. Detta för att din kunskap ska vara trygg och säker att använda när du kommer hem.
Pris: 2500:-
Hitta din kurs här


Kanalisering Steg II

Nu lär du dig att kontakta andras guider och vägledare. Vi tränar mycket för att våra kommunikationer med andra sidan ska vara så respektfulla, säkra och rakt förmedlade som möjligt.
Förkunskap: Kanalisering Steg I
Pris: 2800:-
Hitta din kurs här


Kanalisering Steg III

Fortsättningskurs i kanalisering, denna kurs är till för dig som vill lära dig att ”rensa hus”, stänga portaler, använda pekare, få mer kunskap om currylinjer, vortexfält och lite annat kul.
Förkunskap: Kanalisering Steg I och Steg II
Lärare: Susanne Jönsson
Pris: 2800:-
Hitta din kurs här


Kanalisering Steg IV

På den här kursen får du lära dig mer om naturväsen. Du får möta dem och du kommer att kunna kommunicera med dem.
Förkunskap: Kanalisering Steg I-III
Lärare: Susanne Jönsson
Pris: 2800:-
Hitta din kurs här