Meny Stäng

Är du redo att förändra ditt liv?

Specialutbildning i personlig och andlig utveckling

Ettårig specialutbildning med fokus på personlig och andlig utveckling.

Kursen är för dig som vill utforska och utveckla dina inre förmågor. Du vill få en fördjupad kontakt med din inre kunskap och få en mycket stabil grund att utgå ifrån när det gäller healing, kanalisering, högre medvetande och din personliga utveckling och inre växande.

Nästa kursstart 2021

Välj inriktning mellan Helhetsterapeut eller Högre Medvetande

Dessutom kan du välja inriktning till en komplett yrkesutbildning, för dig som vill arbeta med andra människor och hjälpa dem må bättre till kropp och själ.  

Inga förkunskaper krävs. På denna utbildning får du lära dig från grunden på ett tryggt, effektivt och väl beprövat sätt

Boka kostnadsfritt introduktionssamtal

Vill du få en möjlighet att personligen ställa frågor om kursen? Boka ett 30 minuters samtal direkt med Susanne Jönsson och känn efter om kursen känns rätt för Dig.
Berätta lite om dig själv och skicka email HÄR

Vad andra deltagare sagt…

“Det är fantastiskt att få ta plats, att veta att vi träffas och fortsätter vidare till nästa nivå. Och att alltid kunna få svar och hjälp när det behövs.”

“Jag kan varmt rekommendera kursen i Personlig och Andlig utveckling!
Här lär vi oss bl. a. att leva utifrån vårt hjärta , rensa ut rädslor och förlåta o älska oss själva o andra .
Förlåtelse o Kärlek är de främsta nycklarna för att gå vidare i livet!”

” Jag tycker utbildningen är bra. Man får verktyg att använda sig av i livet.
Kärleken till mig själv jobbar jag jättemycket med och det ger tydliga framsteg i vardagen. Likaså att kunna släppa rädslor hjälper mig mycket.”


1-årig Specialutbildning i personlig och andlig utveckling

Termin ett – gemensam för alla deltagare
Här kommer du att få en fördjupad kontakt med din inre kunskap och få en mycket stabil grund att utgå ifrån när det gäller healing, kanalisering, högre medvetande och din personliga utveckling och växande.

Termin två –
Välj inriktning mellan Helhetsterapeut eller Högre Medvetande
Teori och praktik kommer att varvas under hela utbildningen. Utbildning sker både på plats, via onlinestudier samt med regelbunden personlig vägledning och uppföljning.


Termin Ett: Gemensam för båda utbildningsgrenarna

Modul 1: Din personliga utveckling

Under hela kursen har varje elev enskilda samtal med läraren och får en regelbunden personlig vägledning och rådgivning.
Denna modul arbetar vi med, steg för steg, under hela kursen.

Kurstillfälle 1: Introduktion samt Helhetshealing Grundutbildning Del I och
Högre Medvetande Del I-II

Kurstillfälle 2: Helhetshealing Grund Del II samt Kanalisering Steg I

Kurstillfälle 3: Helhetshealing Grund Del III samt Regressionsutbildning

Kurstillfälle 4: Helhetshealing Grund Del I-III samt Kanalisering Steg II

Kurstillfälle 5: Gemensam kursavslutning för båda grupperna efter termin två.


Termin Två: Inriktning Helhetsterapeut

Helhetsterapeut utbildning
Under termin två kommer du att gå Helhetsterapeututbildningen med målsättning att du ska bli en effektiv och kraftfull terapeut efter avslutat utbildning.

Termin Två:  Inriktning Högre Medvetande

Högre Medvetande Del III, Del IV och Del V samt Kanalisering Steg III
För dig som vill utforska och expandera ditt medvetande och din inre kunskap.


Teori och praktik kommer att varvas under hela utbildningen

Vår lärare, Susanne Jönsson, är grundaren av Soul & Heart Journey School. Hon har en lång erfarenhet inom dessa kunskapsområden och har valt att utveckla just denna utbildning för att ge eleverna en sammanhängande och gedigen utbildning på en mer personlig nivå. Att arbeta tillsammans med eleverna under 1 års tid ger eleverna en unik möjlighet till växande, både inom sin personliga- och den andliga utvecklingen.

Utbildningen är uppdelad i olika kurstillfällen på plats i Härhult, Markaryd. Kurserna är förlagda under termin ett till fredag till söndag (fredag kl. 10.00 till söndag kl.16.00). Under termin två följer kurserna respektive inriktning. Mellan varje kurstillfälle kommer deltagarna att få hemuppgifter att fullfölja till nästa kurstillfälle.

Det ingår även uppföljningssamtal med läraren och tillfällen för att byta insikter och kunskap med övriga elever. Sista kurstillfället avslutas med diplom.

Vi här på Soul & Heart Journey School ser fram emot att få dela med dig en värld av kunskap, kärlek, glädje och balans. Att få ge dig de verktyg du behöver för att kunna leva det liv som just Du önska leva. Vi hoppas att se dig på denna utbildning som kommer att öppna många nya och spännande dörrar in i framtiden, och vi ser fram emot att få träffa dig!

Lärare: Susanne Jönsson

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill utvecklas – på alla plan. Du vill både arbeta med din personliga utveckling och med din inre, djupare kunskap. Du vill utforska och utveckla dina inre förmågor. Du söker en förändring, både för din egen skull men även för att bli en “bättre människa”. Du vill må bra i ditt liv och du vill kunna påverka och välja hur du vill leva ditt liv. Du vill kunna använda din kunskap för din egen skull men du vill också kunna hjälpa andra om du väljer det.

Inga förkunskaper behövs.

Om du känner att denna beskrivning passar in på dig, så ser vi mycket fram emot din ansökan!

Utförlig information om utbildningsdatum, ort, kostnader och villkor finns via länkarna nedan.

Du betalar ingenting förrän du har fått besked på att du blivit antagen till utbildningen och att vi har reserverat en plats till dig. Har du ytterligare frågor om utbildningen kan du kontakta oss via mail.

Vi tar in max 6 elever per kurs.

Praktisk info:

Nästa kursstart 2021