Meny Stäng

Är du redo att förändra ditt liv?

Specialutbildning i personlig och andlig utveckling

Ettårig specialutbildning med fokus på personlig och andlig utveckling

Kursen är för dig som vill utforska och utveckla dina inre förmågor. Du vill få en fördjupad kontakt med din inre kunskap och få en mycket stabil grund att utgå från när det gäller healing, kanalisering, högre medvetande och din personliga utveckling och ditt inre växande.

Nästa kursstart: Juli 2021

För Dig med inriktning på att bli Helhetsterapeut:

Nu kan du välja en utbildning som i förlängningen ger dig en komplett yrkesutbildning. Detta är för dig som vill arbeta med andra människor och hjälpa dem må bättre till kropp och själ.  

Inga förkunskaper krävs. På denna utbildning får du lära dig från grunden på ett tryggt, effektivt och väl beprövat sätt

Vad andra deltagare sagt…

“Det är fantastiskt att få ta plats, att veta att vi träffas och fortsätter vidare till nästa nivå. Och att alltid kunna få svar och hjälp när det behövs.”

“Jag kan varmt rekommendera kursen i Personlig och Andlig utveckling!
Här lär vi oss bl. a. att leva utifrån vårt hjärta, rensa ut rädslor och förlåta o älska oss själva o andra .
Förlåtelse o Kärlek är de främsta nycklarna för att gå vidare i livet!”

“Jag tycker utbildningen är bra. Man får verktyg att använda sig av i livet.
Kärleken till mig själv jobbar jag jättemycket med och det ger tydliga framsteg i vardagen. Likaså att kunna släppa rädslor hjälper mig mycket.”


Ettårig Specialutbildning i personlig och andlig utveckling

Termin ett 
Här kommer du att få en fördjupad kontakt med din inre kunskap och få en mycket stabil grund att utgå från. Vi går igenom samtliga grundutbildningar när det gäller healing, kanalisering, högre medvetande och din personliga utveckling och växande.

Termin två – inriktning Helhetsterapeut
Nu startar själva Helhetsterapeututbildningen och du får lära dig använda avancerade healingtekniker, på ett medvetet och tydligt plan.

Teori och praktik kommer att varvas under hela utbildningen. Utbildning sker både på plats, via onlinestudier samt med regelbunden personlig vägledning och uppföljning.


Termin Ett: 

Modul 1: Din personliga utveckling

Under hela kursen har varje elev enskilda samtal med läraren och får en regelbunden personlig vägledning och rådgivning.
Denna modul arbetar vi med, steg för steg, under hela kursen.

Kursplanering 2021-2022

Kurstillfälle 1: 3-4 juli 2021 (lördag – söndag)
Introduktion samt Helhetshealing Grundutbildning Del I 

Kurstillfälle 2: 7-8 augusti 2021 (lördag – söndag)
Kanalisering Steg I

Kurstillfälle 3: 4-5 september 2021 (lördag – söndag)
Högre Medvetande Del I och II, Aktivera Din Merkaba

Kurstillfälle 4: 9-10 oktober 2021 (lördag – söndag)
Helhetshealing Grund Del II

Kurstillfälle 5: 4-5 november 2021 (torsdag-fredag)
Regressionsutbildning

       Kurstillfälle 6: 11-12 december 2021 (lördag – söndag)
       Repetition, övningar samt Helhetshealing Grund Del III


Termin Två: Inriktning Helhetsterapeut

Kurstillfälle 1: 15-16 januari 2022 (lördag – söndag)
Kanalisering Steg II

Kurstillfälle 2: Helhetsterapeututbildning, 10-11 februari 2022
(alltid torsdag – fredag)

      Kurstillfälle 3: Helhetsterapeututbildning, 10-11 mars 2022
      (alltid torsdag – fredag)

      Kurstillfälle 4: Helhetsterapeututbildning, 7-8 april 2022
      (alltid torsdag – fredag)

      Kurstillfälle 5: Helhetsterapeututbildning, 5-6 maj 2022
      (alltid torsdag – fredag)

Kurstillfälle 6: 4-5 juni 2022 (lördag – söndag)
Avslutning Ettårsutbildning


Teori och praktik kommer att varvas under hela utbildningen

Vår lärare, Susanne Jönsson, är grundaren av HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School. Hon har en lång erfarenhet inom dessa kunskapsområden och har valt att utveckla just denna utbildning för att ge eleverna en sammanhängande och gedigen utbildning på en mer personlig nivå. Att arbeta tillsammans med eleverna under ett år ger eleverna en unik möjlighet till växande, både inom sin personliga och den andliga utvecklingen.

Utbildningen är uppdelad i olika kurstillfällen på plats i Härhult, Markaryd. Kurserna är förlagda kl 10-17, omväxlande lördag – söndag samt vid vissa tillfällen, torsdag – fredag. Mellan varje kurstillfälle kommer deltagarna att få hemuppgifter att fullfölja till nästa kurstillfälle.

Det ingår även uppföljningssamtal med läraren och tillfällen för att byta insikter och kunskap med övriga elever. Sista kurstillfället avslutas med diplom.

Vi här på HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School ser fram emot att få dela med dig en värld av kunskap, kärlek, glädje och balans. Att få ge dig de verktyg du behöver för att kunna leva det liv som just Du önskar leva. Vi hoppas att se dig på denna utbildning som kommer att öppna många nya och spännande dörrar in i framtiden, och vi ser fram emot att få träffa dig!

Lärare: Susanne Jönsson

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill utvecklas – på alla plan. Du vill både arbeta med din personliga utveckling och med din inre, djupare kunskap. Du vill utforska och utveckla dina inre förmågor. Du söker en förändring, både för din egen skull men även för att bli en “bättre människa”. Du vill må bra i ditt liv och du vill kunna påverka och välja hur du vill leva ditt liv. Du vill kunna använda din kunskap för din egen skull, men du vill också kunna hjälpa andra om du väljer det.

Inga förkunskaper behövs.

Om du känner att denna beskrivning passar in på dig, så ser vi mycket fram emot din ansökan!

Du betalar ingenting förrän du har fått besked på att du blivit antagen till utbildningen och att vi har reserverat en plats till dig. Har du ytterligare frågor om utbildningen kan du kontakta oss via mail.

Praktisk info:

Små elevgrupper: Vi vill att alla ska få stort personligt utrymme under denna kurs och tar därför endast in 6 elever i utbildningen.

Nästa kursstart: Juli 2021

Plats: Samtliga kurstillfällen är på HelhetsCentrum i Härhult, Markaryd

Kostnad: 2800:- i månaden under 12 månader (från juni 2021 till maj 2022), betala via Klarna eller via bankgiro. Tillkommer anmälningsavgift på 2000:-
Din plats är inte reserverad förrän anmälningsavgiften är betald.

Kursanmälan: Kontakta Susanne via formuläret nedan.

Boka kostnadsfritt introduktionssamtal

Vill du få en möjlighet att personligen ställa frågor om kursen? Boka ett 30 minuters samtal direkt med Susanne Jönsson och känn efter om kursen känns rätt för Dig.
Berätta lite om dig själv och skicka ett meddelande här: