Meny Stäng

Medvetandet – en ny nivå. Läs mer >>

En ny nivå av medvetande

Soul-Heart-Journey-Flower-of-LifeEtt nytt fönster har öppnats

Då har det skett igen, ett nytt fönster in i människans medvetande har öppnats.
Eller, ja - in i de högre nivåerna i det kollektiva fältet för att vara korrekt.
 
De nivåerna i det kollektiva fältet som direkt påverkar människans medvetande.
 
Hur länge detta arbetsfönster är öppet vet vi inte, inledningsvis trodde vi att det skulle vara en kortare period (1-3 månader) men olika händelser i veckan har gjort att det behöver vara öppet längre - förmodligen till fram till hösten.
 
I det stora perspektivet är det såklart en kort tidsrymd det också.
 

Nästa steg...

...har inletts och denna gång känns det väldigt spännande.
 
Allt vi gör handlar både om vårt personliga medvetande och om det Globala medvetandet på samma gång. Det som nu har skett är att alla - Globalt(!) - har kommit en nivå högre i sitt medvetande.
 

Din inre kompass

Alla har fått tillgång till "sin inre kompass", oavsett de vill det eller inte, har alla nu tillgång till det vi ofta kallar för samvete, intuition eller magkänsla. Vi kallar det din "inre kompass" eftersom det handlar om ditt hjärta.
 
Ditt hjärta är den tydligaste kompassen på vad som är bra eller dåligt för dig. Det är enkelt att fatta beslut med hjälp av hjärtat. Är du någon gång osäker på vilket beslut du ska fatta, tona ner till ditt stjärnrum, ställ frågan där och du får direkt en känsla i din kropp.
Du vet där och då vad som är bra för dig, vad som är rätt för dig och hur du ska fatta ditt beslut.
 

Olika nivåer

1. Vår nivå

Det finns olika nivåer av hjärtförankring. De flesta medlemmar i Soul & Heart Journey School gör hjärtförankringen varje morgon och kan därmed hittar vägen till sitt stjärnrum och till det första rummet i ditt hjärta, här som allting handlar om dig.
 
När du gör din hjärtförankring och tonar ner till ditt hjärta varje morgon är du hjärtförankrad på ett högre plan.
Du når en nivå högre i ditt medvetande än många andra.
(Att leva från hjärtat onlinekurs i steg 1. Grunden)
 
Behöver du få svar på en fråga? Tona ner till ditt Stjärnrum och ställ frågan där. Svaret du får är enkelt att förstå, du känner i din kropp om det är rätt eller fel. Din inre kompass blir tydligare och tydligare när du medvetet använder den såhär. 
För att träna upp dig att känna skillnaden så ställ först frågan "i ditt huvud" se vilket svar du får och känn hur det känns i kroppen.
Tona sen ner till ditt Stjärnrum, ställ samma fråga där och både lyssna på svaret och känn hur det känns i din kropp.
 

2. Den enklare nivån

Detta är den nivå som nu alla har tillgång till. Det innebär att alla känner av "sin inre kompass" fast kanske inte lika konkret som vi kan göra. Skillnaden är ändå väldigt stor, tänk på att detta gäller ALLA - precis ALLA...
 
Tänk vilken skillnad att helt plötsligt vakna på morgonen och känna att det "skaver" i kroppen. Att den känslan försvinner när du gör bra saker men att den blir värre när du gör tvärtom.
 

Detta är en väldigt stor förändring, tidigare har det funnits en möjlighet att kunna komma dit - nu är alla där!

 
Vi kan givetvis inte tvinga någon att lyssna på dessa nya signaler från sitt innersta, valet är alltid personligt, men alla känner skillnad.
I det långa loppet kommer det bli enklare för alla att göra det som känns bekvämt i kroppen och minska eller sluta med det som gör att det "skaver". Det är en väldigt stor förändring och det kommer att leda till att utvecklingen går fortare och fortare.
 

Vad krävs det av oss?

Det handlar om att vara i glädje, ha tillit till dig, var i ditt hjärta och lyssna på din inre kompass.
 
Vet om att vi mer än någonsin är Ett med varandra och allt vi gör påverkar andra människor.
 
Sällan har väl kraven varit så enkla som denna gång. Vi ska visa att det är lätt att leva från hjärtat, var den du är utan att krångla till det!
 
Gör det du tycker är roligt
 
Ät det du känner du och din kropp vill ha
 
Slarva ibland
 
Gör hjärtförankringen varje morgon och upprepa kärleksmeditationen en stund i ditt Stjärnrum.
 

Ha tålamod

Du får inte lov att tvinga någon annan att tycka som du - alla har rätt att välja sin väg och i vilken takt de vill förändras.
Blir du frustrerad så tänk: med kärlek och respekt måste jag låta andra vara precis som de är.
 
 
 Njut av nuet!
// Susanne