Meny Stäng

Om skolan

Soul & Heart Journey School är en internationell skola för alternativ friskvård och personlig utveckling. Vi erbjuder behandlingar och utbildningar i Helhetshealing, Högre medvetande, Kanalisering och Djurhealing/-kommunikation.
Du kan också välja onlineutbildningar i stresshantering, att leva från hjärtat och mycket mer. Du arbetar i din egen takt, när det passar dig bäst.
Läs mer


Om grundaren, Susanne Jönsson

Terapeut, Healer, Lärare, Författare
Grundare av Soul & Heart Journey School. Susanne Jönsson är Helhetsterapeut och lärare inom alternativa behandlingsmetoder med nästan 20 års professionell arbetslivserfarenhet…
Läs mer


Möt våra lärare

Glädjen att få följa elevers växande är stor. Det är med stort tacksamhet och respekt som vi får vara en del i människors väg till personlig utveckling. Vi finns här för att lära våra elever att hantera våra tekniker och vi ser, i takt med att kunskapen ökar…
Hitta din lärare här


Möt våra Helhetsterapeuter

Våra Helhetsterapeuter är välutbildade och har en dokumenterad erfarenhet av behandlingar.

Innan de blir godkända Helhetsterapeuter krävs det…
Hitta din Helhetsterapeut här


Möt våra Djurkommunikatörer

Att kommunicera med djur har förgyllt mångas liv, djuren är raka och enkla och fyllda med oändligt tålamod för oss.

Djuren har mycket att lära oss, bara vi lyssnar…
Hitta din Djurkommunikatör här


Bli Inspirerad

Den första gästboken öppnades på hösten 2003 och sedan dess har det blivit många fullskrivna gästböcker, vilket är helt fantastiskt.

Ta gärna del av vad elever och klienter har skrivit genom åren…
Bli Inspirerad här


Blogg

Läs i vår Soul & Heart blogg, här delar vi med oss av våra erfarenheter och kunskap när det gäller personlig utveckling och inre kunskap. Här finns något för alla, både för nybörjaren och för den med lång erfarenhet av inre växande.
Läs bloggen här