Meny Stäng

Bli inspirerad

Ta del av vad andra har tyckt om våra behandlingar, kurser och utbildningar genom åren. Vi hoppas att du kan bli inspirerad av deras glädje och ord.

Våra online- och distanskurser:


Så har andra deltagare sagt

Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter.

”Jag har deltagit i distanskursen/webinaret Finn din livsuppgift. Det viktigaste jag bär med mig från denna kurs är att jag lärt mig leva från hjärtat! Det är dock en gedigen men lättillgänglig kurs där jag fått hjälp och verktyg för att bland mycket annat hitta min egen styrka, förankra mitt hjärta i jorden och solen, förstå vem jag är och var jag kommer ifrån, finna min livsläxa och min livsuppgift.

Att leva från hjärtat har påverkat inte bara mig utan även min familj och nära vänner. Så länge jag lever från hjärtat kan jag välja bort irritation och konflikter. Det hjälper oss att leva i en trygg och harmonisk tillvaro. Jag är djupt tacksam för dessa lärdomar.” // Åsa Bergquist

För mig personligen har det betytt att jag vet vad det är jag ska jobba med

”Onlinekursen som handlar om att finna sin livsuppgift var väldigt spännande. Jag fick här lite bättre koll på vad som får mig att ”trilla ur hjärtat” och verktyg hur jag kan välja att tänka och agera istället.

Att finna sin livsuppgift var stort. Tänk att kunna få reda på detta på ett sådant enkelt ett. Känns härligt att veta sin livsuppgift! Det är något som jag tror många skulle ha glädje av att veta.

För mig personligen har det betytt att jag vet vad det är jag ska jobba med. Det har också gjort att jag känner att jag är på rätt väg i livet.” // Rose-Marie Axelsson

Numera kan jag hantera min ångest

”Det är en härlig känsla när man upptäcker att den rädsla man burit på har släppt!  Det ger en mycket energi! Numera kan jag hantera min ångest och har redskapen att hantera mina rädslor. All den energi jag lagt på detta kan jag numera lägga på det som är viktigast i mitt liv istället.” // Helena Rosander

Lev utan Stress och Oro

Du har delat med dig av viktig kunskap som gör livet lättare. En handbok att ta hjälp utav. Det stärker mig inombords. // Cecilia Cervin


Jag har fått verktyg att jobba med när jag blir stressad.
Kärleken till mig själv, har tappat bort mej till förmån för andra. Rädslor, om jag kan göra något åt dom eller släppa.
Ett Stort Tack <3 för kursen den har hjälpt mig att se hur jag tänker i olika situationer och hur jag kan agera utifrån det. Älskar bubblan .// Anette Krohnstål


Jag känner ett skönt lugn inom mig. Med enkla verktyg kommer mitt liv se annorlunda ut fr.o.m. nu.  Men det är som med annan träning, jag måste jobba på det!
– Skriva ner vad som stressar mig, gjorde att det blev väldigt tydligt för mig hur jag är. När jag skrev upp vad som oroar mig och gick ner i hjärtat och släppte det, så skönt!
– För mig blev det en del repetition, men insåg att det var bra. Kärleken till mig själv har nu gått in på ett djupare plan.
Tack!  Jag kommer rekommendera denna kurs!
// Helena Rosander


Att förstå orsakerna till stressen. Sen har det ändå varit svårt att få till det i livet, är väl för att det inte är en snabbfix utan ett långt arbete.


– Att jag fått tillgång till min mentala ”handbroms” och att jag ofta använder Vill jag, kan jag, orkar jag. Det har varit väldigt effektivt att ställa denna fråga vid flertal tillfällen under dessa kursveckor. Så jag tror att jag ska kunna bära med mig detta verktyg som en tillgång i framtiden, när jag ev. får för mycket att göra igen 😉  I grunden handlar det om att jag behöver öka min kärlek till mig själv. Jag kan tycka att jag i detta läget borde veta och kunna att man ska öka kärleken till sig själv, men det fanns ytterligare nivåer på det och jag behövde öva ännu mera på detta 🙂  😉
– Handbromsen- ett verktyg att ta till och stoppa mig när jag drar igång. Den finns ju där, jag har bara inte ”sett” den tidigare. Vill jag, kan jag orkar jag.. Detta verktyg kommer jag ha med mig för all framtid och såklart handlar det om att jag behöver öka min kärlek till mig själv. Att skapa sitt liv…. När livet tuffar på så är det så lätt att jag glömmer att  vi faktiskt skapar våra liv. Jag skapar ju också stressen i mitt liv.. Men också allt positivt som finns i mitt liv. Så jag gick in igår och skapade lite igen. Kändes så bra att gå in och skapa en framtidsdröm.
– Positivt är att man kan gå in igen om det är någon del av kursen som man behöver jobba med igen. Kursen är ett bra verktyg och jag känner att jag varmt kommer rekommendera den till både mina klienter och andra som känner att stressen håller på att ta över i deras liv. Så tusen tack Susanne <3 Jag visste när jag anmälde mig till denna kurs att där fanns delar som jag behövde jobba med 😉 Man blir aldrig fullärd. Kram Rose-Marie// Rose-Marie Axelsson


Jag har lärt mig att sortera, välja bort som jag inte behöver och jag känner mig mycket mer i balans!
– Hantera oro. Hantera stress. Inse att jag behöver jobba kontinuerligt med kärleken till mig själv. // Anico Molnar


Att gå in i hjärtat. Fem minuters övningen, lätt att använda i vardagen.


Finn din Livsuppgift

* Hej Susanne. Det bästa på hela kursen var att höra mitt själsnamn. Bara det hade jag känt mig nöjd med. // Eva


* Kursen varit bra, jag har lärt mig mycket. Jag har ofta gjort övningarna under helgen för jag har så långa dagar, du har inte fått några frågor av mig för det har varit för sent men jag tycker dina instruktioner har varit tydliga och jag har hängt med på ett bra sätt. Jag ska nu repetera och fördjupa mig under julhelgen då jag är ledig en hel del. Jag kan känna att jag har vuxit i min andlighet, att det liksom har blivit ett djup. Det är bra med distanskurser för jag kan välja när jag vill göra uppgifterna men jag kan sakna gruppkänslan som blir när man träffas.

Tack till dig och tack till alla som har varit med.
// Irene


* Spännande med en Webb kurs. Jag har tyckt att det varit viktigt & bra att du guidat oss, som gått kursen. Skulle jag “läsa” övningarna och sedan göra dem på egen hand. Skulle jag säkert tappat bort något viktigt. Härligt att lära känna nya sidor hos sig själv  <3
// Rosemary


* Hej Susanne!

Tack för en värdefull och jättebra kurs. Det har varit lätt att följa med dej i meditation.
Tidigare har jag haft svårt att komma in i mitt hjärta. Men nu är det hur enkelt som helst.
Och det är jag oerhört glad och tacksam för. Du är en bra lärare.
// Karin


* Hej Susanne!

Jag är så tacksam över att jag tagit mig tid och gått denna kursen. Meditation, healing, andlighet mm har jag ”arbetat”  med i många år mer eller mindre, de sista åren lite mindre. dessa hjärtövningar är verkligen kraftfulla och sköna att befinna sig i. Speciellt när jag arbetat mycket med ”huvudet” och varit alldeles för mycket där uppe så känns det fantastiskt skönt att få sjunka ner i hjärtat. Det är en del som klarnat och vet att mer kommer efterhand.
// Gunilla


* För mig var den här kursen perfekt i tiden. Allt verkade stråla samman och liksom kokas ner i botten till en sörja utan dess like för att kunna omvandlas och släppa taget. Efter sista meditationen kom energin tillbaka, ganska plötsligt, och jag tackar både mig själv och en högre makt flera ggr om dagen för att den är kvar. Vågar knappt tro på det. Ett litet mirakel.

En del i kursen, den om vem man egentligen är, var man kommer ifrån osv hade jag ingen större nytta av. Jag är nog ganska ointresserad av det egentligen. Det spelar liksom ingen roll, vet inte vad jag ska med informationen. Kanske det finns en mening med det längre fram. Tack för allt! ?
// Kram K


* Hej Susanne, Jag upplevde att kursen var mycket bra och lärorik! Framför allt omtumlande! Jag visste inte riktigt att jag ville gå kursen men när jag såg sista ansökningsdagen blev det fart på mig ? Jag drömde bara om dig i flera dagar! Tack, nu får jag bearbeta allt och fördjupa mig i ämnet.
// Anico


* Ser fram emot flera kurser med dig, kurs upplägget har varit otroligt bra och pedagogiskt. Klart och tydligt! Tack än en gång. // J


* Vill tacka för den här kursen!!  Känner nog att jag hittat ett nytt djup inom mig själv. Jag har förmånen att gå en helt annan utbildning tillsammans med en av dina ”adepter”. Jag vill bara förmedla lite av vad jag lärt mig under denna resa..  Förutom att jag har stjärnrum, läshörna o bibliotek inne i hjärtat, vilket var helt nytt för mig. ;).

Jag kommer från jorden, uppe från fjäll o sjöar. Har aldrig varit där i detta liv, men mkt vacker plats. Mitt själsnamn är jag osäker på Siri, Medina… Vet ej riktigt, kom inget direkt till mig, utan båda dessa lite senare..
Min livsläxa att sätta gränser o respektera mig själv, se mitt värde.
Min livsuppgift var stor.. Att skapa harmoni…
Tack!// Emma

Att leva från hjärtat

Den viktigaste resan jag gjort i mitt liv!

Den största vinsten med denna resan är att jag numera kan hantera min ångest. Så länge jag kan minnas har jag levt med ångest. Redan som liten tjej började det och det blev min vardag, att hela tiden ha något att oroa sig för. När jag kom i kontakt med Susanne och lärde mig tekniken att leva från hjärtat har jag fått ett lugn inom mig som jag knappt visste fanns. Visst åker jag upp med mitt sinne emellanåt, vissa perioder oftare än andra. Men med de redskap jag fått vet jag hur jag ska komma ner i hjärtat igen och då släpper jag mina oroliga tankar. Jag har fått så mycket energi som jag tidigare la på att oroa mig. Jag rekommenderar varmt att ta del av denna kunskap. Visst har jag gjort detta för min egen skull men även min man och mina barn är tacksamma och glada att de fått en lugnare och tryggare fru och mamma;)

// Helena

Hej

Det jag upplever som värt att påminna mig om att leva från hjärtat;
Jag rusar inte längre in i mönstren. Känner att jag lyckas få stunder av eftertanke. Ser det som händer runt omkring
mig och väljer när jag vill delta och när jag vill vara åskådare. Visst händer det att jag rycks med och rusar runt men efter en stund kan jag sansa mig och välja igen.  Lugn och ro med andra ord. Det ger mig förmågan att välja kärlek i allt jag gör.
Kram Catharina

Min små tankar om ”Att leva från Hjärtat”.

Att leva från hjärtat för mig, att att leva i Kärlek. För allt levande som finns runt omkring oss och med den respekten som de vill ha och väl förtjänar. Att hjälpa de som kommit på villovägar, eller pustar ut på fel plats och riskerar att fara illa. Det är att vara närmare i kontakt med sitt högre jag.

Visst händer det att man trillar ur, det händer oss alla. Det underbara är dock, att man kommer ganska så lätt på sig när man har gjort det och man gör vad man kan för att finna sin väg tillbaka och se saker ur ett annat perspektiv. Jag har själv trillat ur och kommit på mig, och tänkt ”Vänta lite, det var fel, så är jag egentligen inte”. // Peter


Och lite från vår historia…

Blandat från 2015

Stort tack för denna möjlighet att växa i min kraft! En fantastisk helg
// G

Tusen tack för att få vara här och växa i slutet på mitt gamla jag och början på mitt nya
// Anne

Fantastiska dagar! Nya insikter, kunskap och färdigheter – är så taggad att åka hem och jobba!
//  Rose-Marie

Är så glad och tacksam över denna nya kunskap. Jag ska använda den med glädje och respekt!
// Lena


Blandat från 2014

Ännu en gång är jag lika glad, jag skrattar aldrig så mycket som när jag är här och ändå lär jag mig så mycket nytt hela tiden – hur hinner vi med det?
// Maja

wow, vad vi kan efter en helg, längtar redan till steg 2
// Ann-Sofie

Trygghet och kärleksfullt, mycket växande för oss alla
// Annelie

Vi är ett och vi är kärlek – aldrig har det känts mer sant! Tack för att jag har fått nå denna insikt!
// Gunnel

Massor av kraft och styrka, nu kan jag gå vidare!
// Diana

Detta behövdes! Tack!
// Carola

Tack för ytterligare en insikt. Jag får se vad det blir av detta…
// Maria

En spännande helg! Full av värme och skratt. Roligt att lära mig något nytt
// Tommie

Som vanligt trött och behöver smälta allt, själen känner att detta var toppen och att jag kommer att ha så mycket nytta av denna kunskap – nu ska bara huvudet fatta det också…
// Filip

Denna helgen kommer jag aldrig att glömma! Jag kommer hem med en obetalbar kunskap – för hela resten av mitt liv!
// Josefin

Visdom! Att få ta del av denna kunskap är stort. Tack från djupet av mitt hjärta!
//  N

En helg att minnas, början på något nytt, eller egentligen  – fortsättningen på något självklart nu när jag minns igen!
// Åsa


Blandat från 2013

Härligt! humoristiskt! Givande! Skapande! Värmande! Häftigt! Underbart!
// Stina

Tack för en annorlunda upplevelse! Det blev inte som jag trodde – det blev ännu bättre!
// Christine

Nya insikter, roligt och lärorikt!
// M

Ett stort steg närmare mitt mål!
// Olivia

Tack för nya dörrar och möjligheter som öppnar sig. Det är väldigt spännande..
// Anette

Återigen en lärdom och upplevelse utöver det vanliga. Du höjer oss till oanade nivåer.
// Terapeuterna ?

Tack för ditt stöd i denna svåra tid i mitt liv
// C

Tack för att jag fick komma, besöket känns viktigt och som alltid har jag lärt mig fantastiskt mycket!
// Lovisa

Spännande, utvecklande – tänk att jag egentligen är så här klok!?!
// Marita

Massor av ny kunskap, hoppas den aldrig tar slut
// Iris

Tack för en bra kurs. Enkel och fullproppad som vanligt och naturligt vis gav den mersmak…
// Sara

Känns spännande att se fram emot en ny morgondag och få använda allt jag lärt mig
// Kenth


Blandat från 2012

Tack Susanne för ett härligt möte! En härlig start på det nya året!
// Birgit

En grupp, ett möte att minnas länge – vi är alla systrar och bröder  i vårt hjärta
// Stephanie

Härliga energier i rörelse, de kommer att användas på ett kraftfullt sätt
// Inger

Att göra saker så enkelt som möjligt och ändå så begripligt!
// Lotta

Intressant introduktion till healingens värld, den lockar till fortsättningen
// Vivvi

Början på något nytt!
// Ingrid

Nu börjar resan… Tack för den trygghet och kunskap du ger på vägen
// Anna

Som vanligt en underbar, lärorik och förvirrande helg  – nu måste jag ju tänka om…
// Carina

Jättehärligt! Jättespännande!
// Lena

Kul med nya möten spännande möten – på många plan, helt oväntat att jag skulle kunna…
// M-B

Tack så mycket för en underbart givande helg som gett mig så otroligt mycket och öppnat nya portar. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle vara så här ?
// Therese

Härliga dagar av skratt, energi, härliga människor och sist men inte minst alla tårar… Stort tack för allt som har hänt
// Irene


Blandat från 2011

Ett äventyr har börjat!
// Birgitta

Stort tack för supergoa energier!
// Mona

Jag har fått vänta sååå länge på min plats på denna kurs… Det var det värt!!
// Anita

Upplysande och upplyftande
// H

Mitt liv och mitt förhållande till alla djur har förändrats för alltid!
// Kristina

För varje kurs tar jag ett steg framåt och förståelsen ökar. Tack för ännu en fin kurs
// Vivianne

Stort tack för all hjälp!
// Mete

Du är en hjälpande ängel med fötterna på Jorden – tack för att du finns!
// Daniel

Tack för allt jag har fått lära mig av er alla under denna fantastiska helg
// Lotta

Tack för att du finns och för allt arbete du gör för oss alla
// Camilla

För mig en helt ny, lärorik kunskap att få ta del av – tack!
// B

En omtumlande helg – världen blir bara större och större..
// Ewe


Blandat från 2010

Tack för en annorlunda utbildning som går bortom allt annat jag har upplevt och lärt mig
// Marie

En klar, kärleksfull och tydlig utbildning!
// Ann-Marie

Ny kunskap – värdefull teknik!
// Lena

Många pusselbitar på plats – tack!
// Tina

En Egen underbar dag – tack!
// Bitte

Som vanligt överträffas ens förväntningar. Tack så jättemycket!
// Fredrik

Mycket kunskap – många skratt, en värdefull helg tillsammans
// Inger

En lärorik, intensiv och rolig kurs – kunskap för livet
// Helen

Många aha-upplevelser!
// Mollie

Två intressanta dagar – var ska detta sluta?
// Rikard

Nya vänner, nya insikter, nytt hopp
// Gunilla

Jag är bara så glad! – Tack!
// Jenny


Blandat från 2009

En fantastisk helg – Gud vad jag är glad!
// Jenny

Kram, kram, kram till alla på kursen
// Yvonne

Äntligen här igen! Början på förbättringen
// A

Detta är på riktigt! och så otrooooligt roligt!
// Carin

Det är något magiskt med att vara här – allting blir lugnt
// Thina

Tack för att du fick mig att våga ta fram mina känslor och leva dem
// Mona

Tack för all kunskap du ger – allt i en varm härlig miljö
// Annica

En underbar helg
// Susan

Tack för att vänligt bemötande
// Agnes

Mycket rädslor i börja men vilken befrielse och lärdom när de är borta
// Kerstin

Ett nytt steg och en ny början
// Cinna

Precis vad jag behöver
// Linda


Blandat från 2008

Fantastiskt att få uppleva hur något så skumt kan bli så självklart och naturligt! Är oändligt tacksam.
// F

Ett steg på en helt ny väg
// Lena

Ännu fler frågetecken har rätats ut – nu fattar jag !
// Mary

Fantastiskt! Och detta är bara början – snart ses vi igen ?
// R

Just nu känner jag mig dämpad.. Det är stort det här. Jag vill så mycket så snabbt men inser att allt måste ta tid. Tack från djupet av mitt hjärta.
// Helen

Tack för värme, kunskap, kärlek och så många skratt – saknar dig redan…
// Pia

Ett sånt härligt gäng vi har varit denna helg, ny kraft, nya tider – så spännande!
// Lena

Tack för en underbar upplevelse – som jag aldrig trott var möjlig, ser fram emot nästa del…
// Sonia

Tack för att du finns och för att du valt att jobba med det du gör. För ett år sedan kom jag hit första gången och då var jag mycket sjuk. Nu är jag nästan helt återställd. Det enda jag kan ge dig som tack är min kärlek, jag har tillit till livet igen.
// Lisa

Mycket givande!
// Annica

Intressant – alla kan! Till och med jag ?
// Anita

Användbar kunskap!
// Pia


Blandat från 2007

Tack för att jag fick komma hit, se all denna skönhet och möta alla dessa underbara människor.
// S

Tack för en fantastisk dag full av kraft och kärlek. Jag är så tacksam över att få dela dessa upplevelser med dig.
// Ilse

En helt genominspirerande helg!
// Cecilia

Tack för en intressant och lärorik dag. Tack för ditt tålamod mad alla mina frågor.
// L

Härligt! härligt! härligt! Dörrar har öppnats – dörrar som jag inte ens visste fanns…
// Ann

Omtumlande!
// Pia

Underbara dagar, mycket att ta in – och roligt har vi haft!
// Barbro

Tack för en härlig helg med dina kloka kärleksfulla djur
// Kristina

Många glada skratt och så mycket fniss – allt blandat med härliga insikter – tack!
// Jimmie

En trevlig och givande helg
// Cecilia

En härlig helg med härliga människor en härliga upplevelser
// Elaine

Tack för alla dörrar som öppnats – jag kommer aldrig att stänga dem igen!
// Ann


Blandat från 2006

Lugnet har kommit, har funnit harmonin, livet blir aldrig mer litet – livet är för alltid stort…
// Sophie

Hur kul som helst ? tänk att få skratta och gråta så mycket tillsamman, glömmer er aldrig!
// Boel

Jag vet inte hur man tackar, det känns torftigt med ord.. Men tack för healing, skratt, tårar, kunskap, visdom – för en fantastisk upplevelse.
// Marie

Jag kan inte beskriva med ord, det går inte. Jag har mött mig själv – mitt sanna jag. Tack från djupet av mitt hjärta!
// Freddie

Ännu lite klokare – en underbar helg!
// Elaine

Nya insikter, ny kunskap – så fin gemenskap
// N

Underbart! Upptäckt nya dimensioner som jag inte visste fanns..
// Chris

Tack för en underbar helg och för den största gåvan av dem alla – jag kan prata med djur!!!
// Lina

Ni har öppnat mina ögon, nu kan jag inte blunda för den jag är..
// Johan

En så häftig helg!
// Eva

Enkelt, självklart – helt underbart! Jag är hemma…
//Sara

Tack för att du och djuren lärt mig höra – och lyssna!
// Linnea


Blandat från 2005

Vilka härliga dagar
// Linda

Tack för en jättemysig eftermiddag, det känns så bra!
// Isabell

Tusen tack! Jag har lärt mig så mycket nytt!
// Jane

Tack för en fantastisk, fin, givande och växande dag!
// T

Alltid kul att vara här
// Marie

Tack så mycket för 2 mycket korta dagar – hur fort kan en klocka gå???
// Nina

Att känna energier är nästa som kemier ?
// Cari

Fullständigt oväntat och helt fantastiskt!
// Annelie

Tack för hjälpen kära du
// Gunnel

Alla har sin egen roll och jag har börjat finna min…
// Birgitta

Tack – tror inte det behövs sägas mer!
// R

Kan det bli en bättre dag – behandling hos Susanne!
// Maja


Blandat från 2004

Detta är bara början!
// J

Vilken resa! Stort tack till er alla
// Elisabeth

En underbar plats på Jorden att vara på och fantastiska människor och djur att möta.
// Lena

Det börjar hänga ihop nu – det känns bra!
// A

Wow! Aldrig har något känts mer naturligt! Första gången som jag gått en kurs som gett mig lust att byta yrke.
// Sara

-Det finns så mycket att tillägga men jag finner inga ord… Tack!
// Margaretha

Nu gäller ödmjukhet och framåt blickande
// Paul

Tack för allt vackra själ, Världen behöver fler varma hjärtan och färre varma huvuden.
// Dani

Det var en fantastisk helg, framstegen har varit stora och alla deltagare trevliga.
// Ethan

Vilken roligt helg! Jag är helt slut..
// Katharina

Tack så mycket för otroliga upplevelser, jag längtar redan till nästa steg.
// Ewa

Detta var det bästa jag gjort på länge! Vi ses snart igen.
// Anette

Detta var en omtumlande upplevelse, hjärtligt tack!
// Maria


Blandat från 2003 (första året med gästbok)

Man lär sig varje dag men vissa dagar lär man sig mer. De här två dagarna har varit så..
// Pia

Det som var svårt och obegripligt blev enkelt och självklart – tack!
// Gunnel

Spännande!
// Agneta

Tack för en lärorik och rolig helg
// Pernilla