Meny Stäng

SkolanHelhetsterapeuterDjurkommunikatörerLärarnaSusanne Jönsson

HelhelsCentrum-Soul-and-Heart

HelhetsCentrum – Soul & Heart Journey School är en internationell skola för alternativ friskvård med vårt säte i Sverige.
Vi erbjuder utbildningar i Helhetshealing, Högre medvetande, Kanalisering
och Djurhealing/-kommunikation.
Vi erbjuder även självstudier i olika online-program, innehållande tekniker som gör det möjligt för människor att hjälpa sig själva.


Utveckla Personligt Medvetande

Kursmaterialet syftar till att utveckla varje individs medvetande på ett personligt plan.

Vi lär ut hur man på ett tydligt och säkert sätt når kunskap inne i sitt hjärta, utan något behov av några yttre ritualer.

Nå din inre kunskap – förändra ditt liv

De olika teknikerna bidrar till att effektivt nå din inre kunskap, du lär dig arbeta med den och att lita på din kunskap.

Våra metoder kommer få dig att förstå att du har makt att förändra ditt liv, om du väljer att göra det.

Regelbundna uppdateringar och vidareutbildning

Våra utbildningar och medlemsmaterial, såsom distans- och onlinekurser, videor och artiklar, uppdateras regelbundet.

Vi justerar och uppdaterar vårt kursmaterial ofta eftersom vår Jord är i ständig förändring, vilket i sin tur påverkar en del av vårt arbete här och nu.

Vårt arbete bygger på uråldrig kunskap i kombination med den nya tidens kunskap som vi har på Jorden idag.

Vi försöker alltid använda de tekniker vi jobbar med i balans med alla de förändringar som sker. Allt för att vårt arbete skall vara så effektivt som möjligt för våra elever och klienter.

Soul & Heart Journey’s tekniker fungerar!

Alla tekniker som lärs ut på Soul & Heart Journey School har utvecklats och förfinats under en tidsrymd av 20 års arbetslivserfarenhet och utbildning. Vi vet att det fungerar. Vi bevittnar det varje dag. Trots det är varje helande- och inlärningsprocess individuell och alla människor är olika. Vi kan aldrig garantera ett specifikt resultat. Det beror på varje elevs eller klients personliga förutsättningar.

Kurser och utbildningar

Våra kurser och utbildningar finns på olika nivåer. Nybörjarkurserna handlar om personlig utveckling och växande, fortsättningskurserna är för den som vill fördjupa sina kunskaper och kanske i förlängningen hjälpa andra. Vi utbildar även befintliga terapeuter och healers som vill nå en högre nivå och effektivitet i behandlingar.

Det är viktigt att “hålla fötterna på jorden” och vi ser till att du förstår vikten av att använda din kunskap etiskt, klokt och balanserat. Vi använder aldrig vår kunskap på människor i smyg, vi frågar alltid om lov och vet att alla människor har rätt att välja om och när de vill få hjälp.

Alla kurser och utbildningar med diplom eller deltagarbevis hålls på plats av grundaren Susanne Jönsson eller genom någon av våra kvalificerade lärare.

Behandlingar

Vi behandlar även klienter med holistisk praxis och alternativa terapisessioner. Susanne Jönsson – professionell healer, lärare och grundare av Soul & Heart Journey School – och hennes team av mer än 70 Helhetsterapeuter erbjuder behandlingar i: Helhetshealing, Regression, Kanalisering och andra alternativa terapier. Behandlingarna är alltid anpassade till varje klients individuella behov och deras respektive hälsotillstånd.

Utbildningar Online

Alla distans-/onlineutbildningar hålls på nätet. När du har registrerat dig och är medlem kommer du att kunna logga in på Internet från valfri plats och få tillgång till ditt material 24/7.

Du arbetar i din egen takt och när det passar dig.

Nyheter varje vecka
– Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Om du registrerar dig till vårt nyhetsbrev får du:

Veta vad det är som händer i de tider av förändring som vi lever i just nu.

Ta emot många tips om “hur man lever ett bättre liv” och inspiration till att förbättra ditt andliga, mentala och fysiska välbefinnande.

Vara först att veta om nya kurser, seminarier och online-utbildningsmaterial

Bli Medlem

Du kan bli medlem och börja direkt. Att arbeta online och kunna välja när det passar dig bäst att ta nästa steg i din utveckling är ett bekvämt och enkelt sätt. Du lär dig mer och utvecklas med hjälp av onlinekurser, e-böcker, videor, artiklar och bloggar. Vårt medlemsmaterial är anpassat för att hjälpa och stötta dig, och givetvis finns vi här för att svara på dina frågor när du behöver vår hjälp.

Det handlar om Dig – om Ditt välmående!

Hur du kan öka din kärlek till dig själv och nå din inre balans. Att öka din självkänsla och ditt självförtroende och hur du kan hantera stress på ett enkelt sätt.

Bli medlem här

Våra Etiska regler

Alla tekniker som Soul & Heart Journey School lär ut och arbetar med har utvecklats efter många år av arbete och träning. Vi vet att våra metoder fungerar.

Vi vet också att vi aldrig kan lova något specifikt resultat, det är inte upp till oss att lova det. Varje läkningsprocess är individuell och är alltid beroende av personliga val och egenarbete.

Vi respekterar alltid våra klienter och elever, och vi arbetar under tystnadsplikt

Vi frågar alltid om lov och respekterar att alla har rätt att själv välja när och om de vill få hjälp.

Vi följer alltid de lagar och regler som gäller för vårt arbete.

Våra lärare och terapeuter deltar regelbundet i vidareutbildningar och kompetensutveckling.

Medmänsklighet och tolerans

Vi vill vara tydliga med att Soul & Heart Journey School inte är knuten till någon form av religion, trossamfund eller liknande.

Vi tror att var och en har rätt att tro på vad de vill och om de vill, på det som känns rätt för var och en.

Vår önskan är att den kunskap vi delar med dig kommer att hjälpa dig att få ett bättre liv
för dig själv, för din familj, dina vänner och i förlängningen göra den här världen till en
bättre plats för alla.

Susanne Jönsson,
grundaren av Soul & Heart Journey School