Meny Stäng

Rose-Marie Rosdahl, Kristianstad

Helhetsterapeut
Lärare
Djurkommunikatör

Hej,

Att få hjälpa andra till ökat välmående genom växande, lärande och läkande som ger en djupare kunskap inom var och en, är en viktig drivkraft och glädje för mig. Jag är så enormt stolt och tacksam över att få lov att ta del av kunskapen och dessutom kunna förmedla den vidare.

Min resa hit, har varit både krokig och lång. Det som började gro för över 20 år sedan har nu resulterat i att jag hamnat här som Dipl. Helhetsterapeut (2013) och Lärare inom Healing, Kanalisering och Regression i Soul Heart Journey School (2014-2016).

Jag uppskattar också tanken på att det alltid finns något nytt att lära.

Det är en fantastisk resa och jag ser fram emot att få följa dig på en del av din.

På distans erbjuder jag:

Helhetshealing, Kanalisering, samtalsstöd, stresshantering.

Njut av din dag!
//Rose-Marie Rosan Rosdahl

Kontakt:
Ro Sans & Balans. 
Hemsida

Tel 0702-682590

Rose-Marie Rosdahl är lärare i:

Helhetshealing Grundutbildning Steg I, Steg II, Steg III
Kanalisering Steg I och Steg II
Regressionsteknik
Meditation och resan till ditt Hjärta

Kontakta Rose-Marie här: